Kуќи опседнати од духови?

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
da gi ostajme deckite na raat
--- надополнето: 12 мај 2013 во 18:33 ---
da gi ostajme deckite na raat

Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Јас до сега не сум видела куќа опседната со духови.... ама еве штом ќе умрам ќе подразмислам ако имам време, ако даде Господ, ќе смислам чија од вашите куќи да ја опседнам, ќе се сместам домаќински :) и ако си ја читал темава да знајш дека сум јас
Со мене жива ретко кој излегол на крај не пак духче :)

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
dojdi do kaj mojata ke te precekam domakinski i odgovorno
--- надополнето: 21 мај 2013 во 20:38 ---
jas sum od prilep pa ako si vo blizina svrati

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
baram seriozni lovci spremni na se akcija vo zivo 23 juni .iskustvo potrebno hrabrost i mnogu znaenje za site informacii pisuvajte privatno.imate moznost za dokazuvanje vo zivo seto ona sto go kazuvate vi nudam moznost da go iskusite.ajde site lovci na natprirodno povelete.

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Мене не но живеевме во едно село (БУКОВО)
Куќата беше стара,можам да кажам дека беше опседната со духови бидејки имаше крцкање,дишење се што е паранормала...Има мајка ми осетено тежина на нејзините нозе има видено девојче откако ова ми го кажаја...всушност незнам кога но ми имаат кажано се наежив и сега откога сме преселени од куката се немаат такви работи случувано..
НЕ ЛАЖАМ СЕ Е ВИСТИНА :)
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 17:34 ---
Мене не но живеевме во едно село (БУКОВО)
Куќата беше стара,можам да кажам дека беше опседната со духови бидејки имаше крцкање,дишење се што е паранормала...Има мајка ми осетено тежина на нејзините нозе има видено девојче откако ова ми го кажаја...всушност незнам кога но ми имаат кажано се наежив и сега откога сме преселени од куката се немаат такви работи случувано..
НЕ ЛАЖАМ СЕ Е ВИСТИНА :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
baram seriozni lovci spremni na se akcija vo zivo 23 juni .iskustvo potrebno hrabrost i mnogu znaenje za site informacii pisuvajte privatno.imate moznost za dokazuvanje vo zivo seto ona sto go kazuvate vi nudam moznost da go iskusite.ajde site lovci na natprirodno povelete.

Несакам да се пријавам, но мораш да наведеш локација, да гарантираш сигурност... Објасни по детално и ќе те ставам на еден блог.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
На кое место во Прилеп че ги носиш бе ? :pos:

graveyard

lovec
Член од
9 мај 2013
Мислења
25
Поени од реакции
5
jas baram iskusni rekov a garancija vo ovoj zanaet nnema ili te biva ili ne.lokacijata posle dogovor.imate uste 15 dena ako sakate avanturi i rizik.i da na ce nie prilepcanive mavame zatoao sme najcist narod vo makedonija i najhrabar .

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Don't go. It's a trap! :pos:
Не биди партибрејкер :cautious:...

Јас се спремав да одам, ама ми се поклопува со значаен настан датумот, се надевам ќе има и други прилики за да се обединиме ние искусните ловци на натприродното :(...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Да доставам CV:
- кога сум со девојка како секс предигра гледам хорор филм и потоа водам љубов во соба полна со пајаци и лиљаци.
- не одам на гробишта бидејќи не ми е страф.
- како мал секогаш навивав за : дибек, којотот, том и сите негативци.
- секогаш кога сакам да свирнам нешто на гитара сите се ежат, јас сум малку наглув ама затоа перфектно слушам бас.
- многу сум посакуван на сите им фалам, кај и да одам ми викаат: уште ти ми фалеше.
- сум бил болен од повеќе духовни болести, на пример скршено срце од една бивша девојка и никогаш не ја преболев пичкаи мајчина.
- имам 3 страшни тетоважи, а едната е прогласена за страшно добра низ македонскиве и српскиве страни.
- во хороскоп сум рогав грд јарец.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Сигурен сум дека сега како пар ќе бидете среќни.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Какви духови бре :)

Таква куќа (3 спратна) му нуделе на таткоми близу центарот на Штутгарт, за 25.000 марки (пред 20 години), и одбил, сеа му е жал шо одбил...

демек таму претходно живееле евреи, па сите биле запалени живи дома и сега прогонувале секој шо живее таму.

А и нема логика тоа бе деца, како може дух, значи не се гледа, невидлив, нема маса, нема енергија, како може НИШТО да крцка, да тропа и да прави глупости?

Баш би сакал да одам во некоја таква куќа па да се уверам. Некој да ми прај друштво има?

Kajgana Shop

На врв Bottom