Kуќи опседнати од духови?

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Куќата е само многу стара, и не е одржавана со децении. Од таа причина цела ,,крцка,,.
Меѓутоа нема ништо страшно, освен ако не сакаш намерно - страшно да си направиш да ти биде :)
даа...Паранормал Активити :D

H

-HRO

Гостин
Кај мене во маало е.
Дани снимаше еден спот таму...
Се зборува дека има свирење на клавир во доцните часови, а внатре нема никој.
Јас немам ништо видено што е чудно во овие 20 години од кога живеам во близина.
Пред скоро време куќа-замокот се запали и никој не ја знаеше конкретната причина.
Тоа е само една куќа која е наркоманско дувло и собиралиште на нарко зависници и алкохоличари. :)

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
На снимкава се гледа јасно некое движење, не верувам дека е монтажа.

S

Shellshock nam67

Гостин
На ова видео е претставена куќата во Црниче,како кажуваат молитви за неа и на видеото се гледа како духот држи куфер и на некој начин се "чуди" дали да си оди или да остане...Стварно страшно! не верувам баш,,,
некој нешто дали знае за таа куќа некоај легенда??
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=POKmgMbfaa4#!

abe nekoj investitor na kraj se otkazuva si vika vo vakava bana drzava ne investiram :pos:

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
По мене има и причина зошто куќата не е во функција толку време. Сигурно последнот сопственик на куќава најдобро ја знае причината...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.799
Поени од реакции
8.821
По мене има и причина зошто куќата не е во функција толку време. Сигурно последнот сопственик на куќава најдобро ја знае причината...
Ама одма претпоставуваш дека се духови и темни сили, нели? :)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
На ова видео е претставена куќата во Црниче,како кажуваат молитви за неа и на видеото се гледа како духот држи куфер и на некој начин се "чуди" дали да си оди или да остане...Стварно страшно! не верувам баш,,,
некој нешто дали знае за таа куќа некоај легенда??
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=POKmgMbfaa4#!
А кај го виде тој „дух со куфер“ жити се оти ја не сретнав ништо такво на видеото...

• Ми се допаѓа
Reactions: Hej
Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ама одма претпоставуваш дека се духови и темни сили, нели? :)
За оваа куќа знам сигурно 15 години и многу имам чуено за нејзе. Зошто не би претпоставувал за друга куќа дека има духови туку баш за оваа? ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.799
Поени од реакции
8.821
За оваа куќа знам сигурно 15 години и многу имам чуено за нејзе. Зошто не би претпоставувал за друга куќа дека има духови туку баш за оваа? ;)
Не знаеш сигурно.
За сигурно ти треба доказ.
А ,,знам дека е така,, не е доказ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе како да не више.... Кумот мој ја имаше куќава одредено време во посед. Глупости живи, мета на зборење и измислување бабини девитини поради необичната архитектура.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Кај виде движење жити се?
Во 17:22 минути од докуметарецов. Пишано е и на јутб. Многу добро се гледа.
--- надополнето: 19 април 2012 во 19:19 ---
Абе како да не више.... Кумот мој ја имаше куќава одредено време во посед. Глупости живи, мета на зборење и измислување бабини девитини поради необичната архитектура.
Тоа што кумот твој ја има, не значи дека куќата не има разни заглавени енергии во нејзе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во 17:22 минути од докуметарецов. Пишано е и на јутб. Многу добро се гледа.
--- надополнето: 19 април 2012 во 19:19 ---

Тоа што кумот твој ја има, не значи дека куќата не има разни заглавени енергии во нејзе.
Ја имаШЕ. Баш затоа ти викам дека нема никакви заглавени енергии ама терајте филм ако ви е досадно. Свирел клавир некој навечер :pos:, во гаражата моја хамбургери служат.

Член од
27 септември 2011
Мислења
240
Поени од реакции
337
Кога го видов Константин се ми беше јасно. Да не беше он на видеово, можда и ке си оставев простор да се сомневам.
Што се нема да прават лугето за слава. Не му успеа како пеач, па ајде сега духови ке брка:facepalm:
Сум слушнала вакви приказни за стотина куќи и се истото, се слушале звуци, плачеле бебиња, некоја сенка поминувала... Посебно во источна Македонија врие од такви приказни, ама интересно, никој до сега ништо не видел, се они од друг дознале, некој нивни братучед видел...

Kajgana Shop

На врв Bottom