Kуќи опседнати од духови?

• Креатор на темата Креатор на темата A.O
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги видеава и на јутјуб:

Дел 1

Дел 2 и стварно може да се види духот во 17:20

--- надополнето: 29 февруари 2012 во 18:11 ---
videte na vtoriot del 17:20 do 17:25 kako pominuva duh niz vratata koga ke pomine devojkata bas interesno e jako e
Изгледа не го анализирале видеово во МТВ докрај....

Јас не видов ни суштество нит бутур,искрено 10 пати премотав тој дел

Не би рекол дека е сенка, дух или што и да е.
Баш ќе забележите дека се движи како што се врти водителката (иста брзина, ист правец), така да најверојатно е нешто од светлото на камерата или слично.

Баш ќе забележите дека се движи како што се врти водителката (иста брзина, ист правец), така да најверојатно е нешто од светлото на камерата или слично.
Од темницата, према полусветлината. А плус таа дебела девојка не може да направи такво движење. Духот се сокри до вратата како шпиун. Анализирај и ќе видиш дека е така. Нема промена на светлото во таа соба... Ако се движеше во ист правец, тогаш кога ќе се враќаше девојката ќе требаше да се врати и сенката назад логично нели?
--- надополнето: 1 март 2012 во 05:15 ---
Јас не видов ни суштество нит бутур,искрено 10 пати премотав тој дел
Монитирот осветли го... Ќе видиш движење од темната соба до самиот отвор на вратата.

Не гледај во ѕидот (во тоа белото што е како сенка, оти тоа е стварно од жената што минува) туку внатре во собата во правец (десната страна) на вратата и ќе видиш како некое црно сениште како да се сокрива и сирка покрај врата. o_O

Дали ова значи дека повеќе во оваа куќа нема духови? Бидејки нели како што вели Константин (на кој речиси воопшто не му верувам патем) дека е исчистена? Зошто баш јас кога се решив да одам таму!!! :@ damn it!

vo taa kuka voopsto nema duhovi ama mozite da proverite razocaruvanjeto r sto posto

На ова видео е претставена куќата во Црниче,како кажуваат молитви за неа и на видеото се гледа како духот држи куфер и на некој начин се "чуди" дали да си оди или да остане...Стварно страшно! не верувам баш,,,
некој нешто дали знае за таа куќа некоај легенда??
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=POKmgMbfaa4#!

Има тема за куќава во Мистерии, верувам.
И нема ништо страшно во неа :)
Доста е убава, за жал од некои причини Град Скопје не може да ја присвои и да ја среди, па да биде нешто како музеј...

Има тема за куќава во Мистерии, верувам.
И нема ништо страшно во неа :)
Доста е убава, за жал од некои причини Град Скопје не може да ја присвои и да ја среди, па да биде нешто како музеј...
барам за да видам ама не најдов тема :/ ако има нека се премести ова таму.
Коа слушнам коментар за куќава мора да биде нешо страшно ово оно а јас баш сакам ризични ситуации авантурист сум ...

барам за да видам ама не најдов тема :/ ако има нека се премести ова таму.
Коа слушнам коментар за куќава мора да биде нешо страшно ово оно а јас баш сакам ризични ситуации авантурист сум ...

Куќата е само многу стара, и не е одржавана со децении. Од таа причина цела ,,крцка,,.
Меѓутоа нема ништо страшно, освен ако не сакаш намерно - страшно да си направиш да ти биде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom