Kуќи опседнати од духови?

S

StereoLove

Гостин
постојат ! но не такви како на филмовите да ти ја траснат вратата да мрдаат предмети да те убијат... не такви, туку духови кој останале во куќата во која умреле (ако умреле во куќа). тогаш во таа куќа може да има негативна енергија, или луѓето кои живеат во таа куќа да ги следи лоша среќа...

п.с стерео лав ај ако најдеш дај ми линк од тоа со зоран интересни ми се ваквите темии :) убаво што ви текнало да ја напрајте темава ;)
Ако го најдам линкот ветувам дека ке гопостирам најбргу што можам.:smir:

Да не се спомна некаде дека куќата е изградена на германски гробишта ? ако е таа ја знам. Имам влезено внатре.

Не е таа кука,ти објаснив на мсн за која зборував ама гадно си поминала и јас би сторила ко тебе:pos:

Куќата се наоѓа спроти железен мост. Бела голема на 4 спрата, убава куќа, газдите ја направиле, многу пари има вложено во таа куќа, ама избегале од духовите, многу кираџии има поминато во таа куќа, и веќе неколку години куќата е празна, затоа што цел Велес дозна за тоа. Ова е потвредено од сите што влегле во таа куќа. Се наоѓа на главна и фреквентна улица.

Баш и на таа мислев.Правите сопственици никогаш не живееле во таа кука од едноставна причина што можеби има нешто такво:nesum:

МЕГУ ТОА НЕМА НИШТО СТРАШНО САМО БИЛЕ РЕГИСТРИРАНИ ТРОПАЊА НА ТАВАНОТ И НЕКОИ НЕДЕШИФРИРАНИ ИЗВИЦИ....!!! ДОСЕГА НЕМАЛО ЖРТВИ
А тоа не е ништо страшно?баш е тоа зезнатото:)

Член од
16 април 2010
Мислења
33
Поени од реакции
1
dobro da vo sporedba so smrta uopste nee zeznato ama sepak ti da zivees vo taa kuka i na sekoj pola saat da re4eme ili po cela ve4er da slusas tropanja i krikovi pa bas i ne mislam deka bi izdrzal ako ne uspeale da izdrzat tolku luge zna4i deka ne se izdrzuva...da nee tolku starsno sigurno nekoj bi ziveel i bi izdrzal poveke vreme...iako ja bi sakala da bidam svedok na taa stvar ...mn me interesiraat takvi stvari bas zatoa sto e jezivo me privlekuva

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Кога се наоѓаш во куќа што мислиш дека е опседната , во црна темница , со уште двајца другари кој ги намокриле пантоланите и и крикот на жабата ќе те исплаши.

Тие се идеја , лесно може да ја створиш но невозможно е да ја убиеш па така ќе постој само во нашите умови.

Член од
20 мај 2010
Мислења
94
Поени од реакции
29
ја да ви кажам, живеам у една зграда, у скопје, за која што се мисли дека е проколната.колку што ја знам, од зградава се џитнале тројца, а може и појше...едната особа била постара женичка, со маж и поголеми деца, еден ден и се смачило и си се џитнала.другиот случај, некоја девојка се приклучила на некој секта, црна или сребрена ружа, нешо така, и од таму некако ја наговориле, и си се џитнала.третиот случај е најсмешен.некој дечко, дошол специјално кај нас, специјално од нашава зграда да си се џитне.иначе, единствената логична причина зошто би се џиткале луѓето е дека зградава има 15 ката.е сеа, може ли некој да ми објасни односно да ми даде логично објаснување зошто луѓево праат вака???

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
ја да ви кажам, живеам у една зграда, у скопје, за која што се мисли дека е проколната.колку што ја знам, од зградава се џитнале тројца, а може и појше...едната особа била постара женичка, со маж и поголеми деца, еден ден и се смачило и си се џитнала.другиот случај, некоја девојка се приклучила на некој секта, црна или сребрена ружа, нешо така, и од таму некако ја наговориле, и си се џитнала.третиот случај е најсмешен.некој дечко, дошол специјално кај нас, специјално од нашава зграда да си се џитне.иначе, единствената логична причина зошто би се џиткале луѓето е дека зградава има 15 ката.е сеа, може ли некој да ми објасни односно да ми даде логично објаснување зошто луѓево праат вака???
А што е логикава во постов т.е неговата припадност во темава?

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Јас додека студирав во Битола живеев во стан кај шо предходно било извршено убиство , а години покасно и самоубиство .. Ни Д од дух не видов три години во тој стан ..

Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
Јас додека студирав во Битола живеев во стан кај шо предходно било извршено убиство , а години покасно и самоубиство .. Ни Д од дух не видов три години во тој стан ..
Но тоа не докажува дека духовите не постојат

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Има безброј видеа на ју тјуб со куќи опседнати со духови, сеа незнам дали да верувам или не, зошто на некои јасно се гледа дека се работи за монтажа.

Еве некои интересни клипови

А еве малце "фотомонтажа" :pos2:
Мене ми се има случено една многу чудна работа. Со татко ми отидовме во подрум да извадиме некои работи да ги носиме кај некој човек. Кај нас во зградата, сеа брзо ставија сијалици, но пред тоа немаше сијалици и кога ќе влезете во мојот подрум, не се гледа прст пред око. И така татко ми оди пред мене и осветлуваше со свеќа, а јас одев позади него. И во еден момент како нешто да ме повлече за дуксерот од позади, како некој на фудбал да ве повлече силно. Се свртев да видам, а позади мене немаше ништо, немаше ни еден предмет за кој би се закачил. Туку само почувствува како некој силно да ме повлече по дуксерот.
Што мислите за оваа случка?

Член од
20 мај 2010
Мислења
94
Поени од реакции
29
А што е логикава во постов т.е неговата припадност во темава?
Паа, можеби имаме духови у зграда шо ги тераат луѓево да се џитнат???али, пак тоа ти е неиздржлива теорија, пошо да беше така ја немаше да куцкам тука, туку ќе бев 2 метра под земја...шо знам пишав онака, да споделам прича..:smir:

Член од
22 мај 2010
Мислења
0
Поени од реакции
0
Vo Veles vikaat deka ima duhovi-vo nekoja kuka kaj zeleznickata stanica i kaj germanskite grobista a neznam dali e vistina

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Vo Veles vikaat deka ima duhovi-vo nekoja kuka kaj zeleznickata stanica i kaj germanskite grobista a neznam dali e vistina
Во некоја напуштена градинка во Гази Баба или во Чаир, Скопје, незнам каде се наоѓаше имало духови, исто и за некоја напуштена зграда или куќа во Кисела Вода, исто во Скопје имало духови.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
^

Во Скопје колку што имам слушнато куката во Црниче е опседната а за други не...ама нормално којзнае дали е вистина,лугето сакаат да измислуваат...

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
У Скопје пола људи пола духој у пм:)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
^

Во Скопје колку што имам слушнато куката во Црниче е опседната а за други не...ама нормално којзнае дали е вистина,лугето сакаат да измислуваат...
Опседната е...ама од џанаци :)

Kajgana Shop

На врв Bottom