S
StereoLove
Гостин
Ако го најдам линкот ветувам дека ке гопостирам најбргу што можам.:smir:постојат ! но не такви како на филмовите да ти ја траснат вратата да мрдаат предмети да те убијат... не такви, туку духови кој останале во куќата во која умреле (ако умреле во куќа). тогаш во таа куќа може да има негативна енергија, или луѓето кои живеат во таа куќа да ги следи лоша среќа...
п.с стерео лав ај ако најдеш дај ми линк од тоа со зоран интересни ми се ваквите темии убаво што ви текнало да ја напрајте темава
Да не се спомна некаде дека куќата е изградена на германски гробишта ? ако е таа ја знам. Имам влезено внатре.
Не е таа кука,ти објаснив на мсн за која зборував ама гадно си поминала и јас би сторила ко тебе
Куќата се наоѓа спроти железен мост. Бела голема на 4 спрата, убава куќа, газдите ја направиле, многу пари има вложено во таа куќа, ама избегале од духовите, многу кираџии има поминато во таа куќа, и веќе неколку години куќата е празна, затоа што цел Велес дозна за тоа. Ова е потвредено од сите што влегле во таа куќа. Се наоѓа на главна и фреквентна улица.
Баш и на таа мислев.Правите сопственици никогаш не живееле во таа кука од едноставна причина што можеби има нешто такво:nesum:
А тоа не е ништо страшно?баш е тоа зезнатотоМЕГУ ТОА НЕМА НИШТО СТРАШНО САМО БИЛЕ РЕГИСТРИРАНИ ТРОПАЊА НА ТАВАНОТ И НЕКОИ НЕДЕШИФРИРАНИ ИЗВИЦИ....!!! ДОСЕГА НЕМАЛО ЖРТВИ