Немој да ги вреѓаш ретардираните, те молам.Ретардираност!
Извини некогаш на некој секој рекол.Немој да ги вреѓаш ретардираните, те молам.
Aллах редовно ги прати Твитер содржините...Организацијата бара преку Твитер да го прими Алах.
Не можам да мислам за цела една нација и за сите поединци во неа.Баш ме интересира какво размислување имаат @puno , @Dardan-ia , @Ralph_the_Gun , @zarushja по однос на албанскиот радикален џихад?
Da da...Sega se ograduvas normalno ....ti u podrum bese......A za dzamijata i jacinata na zvucnicite sploten bese so "ateistot" @puno ...da branis vera i nacija i da kenjas kako ste gnetuvani od Makedoncite. More marsh!Не можам да мислам за цела една нација и за сите поединци во неа.
Се оградувам или не , поединците го прават своето .... исто како што излезе еден сериски убиец од Кичево ... или некој напаѓач на некое училиште во САД .... треба ли цела една нација да се оградува ... Ќе излезе и по некој Боки 13 ... и што си виновен ти за него.Da da...Sega se ograduvas normalno ....ti u podrum bese......A za dzamijata i jacinata na zvucnicite sploten bese so "ateistot" @puno ...da branis vera i nacija.Koe licemerie!
Се разнесе косовар не албанец не македонец. Правете разлика.Da da...Sega se ograduvas normalno ....ti u podrum bese......A za dzamijata i jacinata na zvucnicite sploten bese so "ateistot" @puno ...da branis vera i nacija i da kenjas kako ste gnetuvani od Makedoncite. More marsh!
Du bist aber echt geilСе разнесе косовар не албанец не македонец. Правете разлика.
Јас те прашав што мислиш за албанските џихадисти кои спроведуваат милитантен џихад?Не можам да мислам за цела една нација и за сите поединци во неа.
Ако мене ме прашуваш ептен ни помагаат, еве сега ќе отворат нови работни места, добра реклама и прават на Косово , инвеститорите ќе има и за извоз.Јас те прашав што мислиш за албанските џихадисти кои спроведуваат милитантен џихад?