Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ретардираност!
Извини некогаш на некој секој рекол.Немој да ги вреѓаш ретардираните, те молам.
Aллах редовно ги прати Твитер содржините...Организацијата бара преку Твитер да го прими Алах.![]()
Баш ме интересира какво размислување имаат @puno , @Dardan-ia , @Ralph_the_Gun , @zarushja по однос на албанскиот радикален џихад?
Da da...Sega se ograduvas normalno ....ti u podrum bese......A za dzamijata i jacinata na zvucnicite sploten bese so "ateistot" @puno ...da branis vera i nacija i da kenjas kako ste gnetuvani od Makedoncite. More marsh!Не можам да мислам за цела една нација и за сите поединци во неа.
Da da...Sega se ograduvas normalno ....ti u podrum bese......A za dzamijata i jacinata na zvucnicite sploten bese so "ateistot" @puno ...da branis vera i nacija.Koe licemerie!
Се разнесе косовар не албанец не македонец. Правете разлика.Da da...Sega se ograduvas normalno ....ti u podrum bese......A za dzamijata i jacinata na zvucnicite sploten bese so "ateistot" @puno ...da branis vera i nacija i da kenjas kako ste gnetuvani od Makedoncite. More marsh!
Du bist aber echt geilСе разнесе косовар не албанец не македонец. Правете разлика.
Не можам да мислам за цела една нација и за сите поединци во неа.
Ако мене ме прашуваш ептен ни помагаат, еве сега ќе отворат нови работни места, добра реклама и прават на Косово , инвеститорите ќе има и за извоз.Јас те прашав што мислиш за албанските џихадисти кои спроведуваат милитантен џихад?