- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Прво да ти одговорам на прашањето, лично јас него оправдувам каменувањето на автубусот, но на маса малку и треба за да бидат исправоцирани а ако е точно дека идиотов покажал среден прст тој е највеќе виновен зошто ги ставил животите на соиграчите под знак прашалник.Објасни ми ти дали среден прст е причина да се каменува некој и да се стават нечии животи под знак прашалник?
Абе дај доста ми глумите хулигани овде, ако си бил на две утакмици на Ѕвезда тоа не значи дека треба да се оправдуваат вакви дивјачки работи. И навивачите на Бока да го направеа ова ќе го имав истото мислење, ова е се само не нормална работа. Значи не се збори овде од аспект на навивање за Бока или Ривер, од човечки аспект даваме мислења, срамота е да речеш: хехе јак кур у Турција со снајпери ги гаѓаат. Абе финале на ЛШ у Јужна Америка е, влогот е ОГРОМЕН, а тебе 2 саати пред утакмица те маваат со камења, шишиња, ти фрлаат солзавци и те малтретираат... Какви сакаш да бидат играчите, нормални? Со 100% снага да влезат во мечот?
Замисли во Англија ова да се деси, играчот ке биде банован минимум месец дена, Руни за едно факоф пред камера доби суспензија, така да колку одговорност имаат навијачите на Ривер, толку има и Гаго ако излезе тоа дека е точно.
Друго, во сабота можеби не беше во ред да се игра, сепак можеби е точно дека играчите имале проблеми со видот ради солзавецот, но во недела демек биле под стрес немој да ме јебеш, познавајќи ја атмосферата во Аргентина значи секоја утакмица они треба да се под стрес и да бараат одлагање на утакмцата, во најмала рака пичкински од клуб како што е Бока.