Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што надвор од стадион се случи.Пред некоја година кога Ривер доби службено не беше пичкарски? Нели сето ова е нормално во Ј. Америка, зошто тогаш му ја дадоа на Ривер слуужбена а не се помести мечот за еден ден?
Значи надвор од стадион може слободно да се удри по противничките играчи и никому ништо. Тогаш што не им ги запалиле и куќите и становите на играчите на Бока или евентуално да им ги киднапираат членовите на семејствата, зошто нели, надвор од стадион е.Затоа што надвор од стадион се случи.
Па може.Значи надвор од стадион може слободно да се удри по противничките играчи и никому ништо. Тогаш што не им ги запалиле и куќите и становите на играчите на Бока или евентуално да им ги киднапираат членовите на семејствата, зошто нели, надвор од стадион е.
Значи надвор од стадион може слободно да се удри по противничките играчи и никому ништо. Тогаш што не им ги запалиле и куќите и становите на играчите на Бока или евентуално да им ги киднапираат членовите на семејствата, зошто нели, надвор од стадион е.
И на мене тогаш ми го искршија филмот пичките Ривер ама кој ме прашуваше кога им ја дадоа службена.Не знам кој дел од тоа НАДВОР ОД СТАДИОН не го разбираш?..Ривер Плата е фудбалски клуб каде носат одговорност за работите што ќе се случат во и околку стадионот т.е. игралиштето..надвор ако сакаат и бомби нека му фрлат навивачите на Ривер на играчите на Бока тоа не е одговорност на клубот..го упропастија и финалето и се си еба мајката..пичку матер нека се носат цел филм ни го искршија овие пичките Бока..дај боже 16-0 нека изгубат педерите.
И зошто тогаш им ја дале службена на Ривер?И на мене тогаш ми го искршија филмот пичките Ривер ама кој ме прашуваше кога им ја дадоа службена.
Зошто навивачите на Бока тогаш им го направија истото, им фрлија солзавец на играчите на Ривер.И зошто тогаш им ја дале службена на Ривер?