Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има еден човек во години, хардкор навивач на Ливерпул, нон стоп го среќавам низ град, харизматичен човек, и кога ги извлекоја со Сити, сите му напнаа као демек готови сте ќе ве изгазат ау ау, и овај со сите се кладеше дека Ливерпул ќе води 3:0 до 30 мин на првиот натпревар. Го најдвам др ден му викам алал да ти е, ми вика ааа нее изгубив кладба 31 дадовме трет гол [emoji3]
Денес го начеквам на шалтер истиот, му вика на детето дали имате коеф за Ливерпул дека ќе води 3:0 до 30 мин во финалето на светското клубско првенство овај зачудено го гледа му вика финалето ЛШ да не мислиш? Овај мртов ладен сега ме слушаш ти мене шо ти зборам или не ти е тука умот? Ливерпул во финалето на светското клубско првенство во Декември месец шо се игра дека ќе води 3:0 до 30 мин пола сат детето збунето коеф бараше изгледа некое ново на шалтер беше
Sent from my iPhone using Tapatalk
Реал ја заеба цела работа инаку вака ќе испаднеше.Со Ривер Плејт ќе играле иначе во финале хахахах да си знајте
Sent from my iPhone using Tapatalk
Топ натпреварПа овие играчиве на Бока не сакаа медаљите да ги примат, ебаим кретените...
И јас го делам истово мислење. Квалитативно беше многу лошо финалево, неизвесно да, ама квалитет жими тасета. Ривер е подобар тим од Бока, имаат 2-3ца добри играчи, останатото све би убил, а истово и за Бока важи.Реално вака по квалитет се мизерни двете екипи..да играа во Шпанското првенство ќе се бореа за опстанок и ќе беа околу 10-15-то место.....недисциплиниран фудбал,без некакви осмислени акции(Ривер малце посредени и поорганизирани делуваа)..и фудбал со лупање..не за џабе играчите од Аргентина кога ќе дојдат во Италјанското или Шпанското првенство делуваат безидејно и прават смешни грешки...треба да одат во преварантското Португалско првенство и од таму да се изделкаат па да станат сериозни фудбалери
И јас го делам истово мислење. Квалитативно беше многу лошо финалево, неизвесно да, ама квалитет жими тасета. Ривер е подобар тим од Бока, имаат 2-3ца добри играчи, останатото све би убил, а истово и за Бока важи.
ova ne e nisto vo sporedba so brazilskoto prvenstvo ...Замисли да беше Б. Дортмунд на местото на Ривер на оние контри,полу-контри..18 гола имаше да му стегнат...втор пат да гледам сериозно ЈужноАмерички фудбал и можам да потврдам дека нивото на квалитетот е мизерно ...90% од овие играчите од двете екипи немаат квалитет ниту во Бенфика/Порто/Спортинг да играат..баш како што рече за Ривер дека имаат малце два,тројца што разбираат фудбал