~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
леле фала што ми кажа значи, ц ц ц кај ќе бев без тебе, уште ќе се надевав на Never eding story![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле фала што ми кажа значи, ц ц ц кај ќе бев без тебе, уште ќе се надевав на Never eding story![]()
Зошто бе мене не ми се погодуваат вакви пензионери па да им се истурам малце...Еве една случка од летоска со една бабетина.
Седам на надворешното седиште, кога доаѓа баба запотена од што трчаше по автобусот, натоварена целата со кеси со триста тракатанци и викам ај ќе и станам.И сега стојам јас одма до тие седишта цело време, кога се симна патникот што седеше на внатрешното седиште бабава фино лепо се префрли на тоа седиште и ги тупна кесите на другото.И ја прашувам убаво дали може да ги тргне кесите да седнам и оваа како демек налутена кога почна да вика тука ми седат кесите, ти си млад треба да стоиш бла бла.Абе ми идеше сосе кесите низ прозор да ја исфрлам![]()
За жал доста често се возам со ЈСП. Тоа е, кога се мора... Кошмар е, особено вторник и петок, се разбира. Ми се плаче кога треба да се качам. Мишки, лактови, лук, пот, смрдеа, гужва, некултура. Има ли полошо? Јас најчесто се качувам горе затоа што колку-толку полесно се дише, ама кога нема местоА за посебни непријатни случки, се и сешто имало. Ме нервираат и дрските пензионери, и дечишта без обзир и без грам култура што крекаат и пцујат без осет. Катастрофа е.