- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
овие во Велес ги виката комбиња ?Се врши со комбиња јавниот превоз![]()

Ние овде Тико ги викаме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
овие во Велес ги виката комбиња ?Се врши со комбиња јавниот превоз![]()
и што потоа доврши ја приказнатаОва не е е фантазија, оова е реалност...Се возам моментално во 24, се шверцам бтв (а вчера си извајв слободна патем а денес ја изгубив). Ја отварамм темава демек да се пофалам дека се шверцам и таман да пишам некој ме тапка по рамо...КАРТА ДЕЧКО!
Не! Никако не сум баксуз.
Ти беше тој до мене?и што потоа доврши ја приказната![]()
Дарко бешеТи беше тој до мене?
секако дека бев јас![]()
Па еве Дарко нека каже, што ке кажувам јас...грдо беше у секој случај...и топлоДарко беше)) озбилно бе доврши ја приказната види го
![]()
Двокатен 41. Околу пладне. Група на пензионери кои испиле мистериозен утрински чај прави журка во задниот дел на автобусот. Со себе понеле вувузели и свирчиња. Кажуваат вицови и пеат стари македонки песни.
Дедето:
Дојди, дојди Грујо бе момче,
Ела да те прашам нешто јас . . .
Бабето:
Ќе ве крадам,
Ќе ве лажам . . .
Дедето: Не можел Грујо да каже ц, па викал т. Еден ден му бунтувале нешто од ОХИС (ако не се лажам?) и им свикал: „Има сите да ве натртам ако ви дојдам таму“.
Дедето, пак: „Си бил Мали Џокица и било касно вечер. Татко му му вика ајде Џокица оди легни си па да си легнеме јас и мајка ти. - Не сакам да спијам рекол Џокица. Ама легни си чоколадо ќе ти купам. Не сакам, не ми се спие... Така се натегале пола саат и татково му вика: Добро бре, ајде, што тогаш сакаш? - Сакам да гледам, тате.“
![]()
ц ц ц еее многу мразам вака кога ќе остане приказната недокажанаПа еве Дарко нека каже, што ке кажувам јас...грдо беше у секој случај...и топло![]()
значи дека лажец ц ц еее многу мразам вака кога ќе остане приказната недокажана![]()
леле фала што ми кажа значи, ц ц ц кај ќе бев без тебе, уште ќе се надевав на Never ending storyзначи дека лажеуште не сфати