![]()
Поздрав запалени отидов да спијам!![]()
Знаев дека тролаш Peja падна на финтата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Поздрав запалени отидов да спијам!![]()
Знаев дека тролаш Peja падна на финтата![]()
Сеа срам ме фати....гад.
Па дури и му го пријавив мислењето. Се напнав....свашта, кој кретен испаднав.![]()
Ја тргнав, уживај![]()
Џепџииве напаѓаат кога се зема плата или пензија, значи од 5-ти до 15-ти им е велигден![]()
У последно време многу почињаат да ме нервираат децава кога се враќаат од школо и тоа посебно оние од 1-2 година.
Ги имам начекано неколку пути у 15ка, човече толку галама нема нигде жими се, ко на стадион да се. И тоа 90% од галамата е од девојчиња.
Јас па никад не носам пари у новчаник, ќе се усреќи со календарчиња некој, увек ми се распоредени по џебовине се навикнав да ги прибирам у новчаник и не.
Падна он со ајфоните и новчаниците, не е можно да начекаш такво нешто во автобус да се вози, како што би рекол Кили немој да ме јебеш бреСеа срам ме фати....гад.
Па дури и му го пријавив мислењето. Се напнав....свашта, кој кретен испаднав.![]()
Падна он со ајфоните и новчаниците, не е можно да начекаш такво нешто во автобус да се вози, како што би рекол Кили немој да ме јебеш бре))
Падна он со ајфоните и новчаниците, не е можно да начекаш такво нешто во автобус да се вози, како што би рекол Кили немој да ме јебеш бре))
Не се секирај се дешава на ситеНе сум до толку не интелегентен да не сфатам....ај, ќе барам оправдување во тоа што ми се спие![]()
Значи нагалено те викаат Д Шедоу...Момче на џепарошките средби кои се одржуваат еднаш во месецот јас сум лидерот работиме само со симболи и знаци,јас сум познат меѓу џепарошите како Сенката заради брзото и неприметното извршување на операцијата.
Не се секирај се дешава на ситеама доколку начекаш прав џепчија....господ нека му е на помош
)
Значи нагалено те викаат Д Шедоу...
Човече, шо нема да прочитам на форумов... па уште се фали кај шо џепарошел
Ко нема да те пријави некој во мвр па по адресата да ти зврцнат на врата...