ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
ultimate_over_trolling_v2_by_lestanime-d3ajlcd.png

Поздрав запалени отидов да спијам!:D

Знаев дека тролаш Peja падна на финтата:)

Сеа срам ме фати....гад.

Па дури и му го пријавив мислењето. Се напнав....свашта, кој кретен испаднав.:tapp:

Ја тргнав, уживај :)

Џепџииве напаѓаат кога се зема плата или пензија, значи од 5-ти до 15-ти им е велигден :)

Јас па никад не носам пари у новчаник, ќе се усреќи со календарчиња некој, увек ми се распоредени по џебови :oops: не се навикнав да ги прибирам у новчаник и не.

У последно време многу почињаат да ме нервираат децава кога се враќаат од школо и тоа посебно оние од 1-2 година.
Ги имам начекано неколку пути у 15ка, човече толку галама нема нигде жими се, ко на стадион да се. И тоа 90% од галамата е од девојчиња.

Дојдов за ова да го пишам. Не знам што им стана ама урлаат човече како луди. Ај што се довикуваат кога се на спротивни страни од автобусот, ама си викаат и на увце. Пиштат кога кочи автобус, се смеат како хистерични. А муабетите им се да повратиш на лице место.

Јас па никад не носам пари у новчаник, ќе се усреќи со календарчиња некој, увек ми се распоредени по џебови :oops: не се навикнав да ги прибирам у новчаник и не.

Типично женско. Барам пари од мајка ми, не вика дај ми го новчаникот, него дај ми го палтото, панталоните, фармерките....уште да дојде време да ми каже, дај ми ги кондурите.

Сеа срам ме фати....гад.

Па дури и му го пријавив мислењето. Се напнав....свашта, кој кретен испаднав.:tapp:
Падна он со ајфоните и новчаниците, не е можно да начекаш такво нешто во автобус да се вози, како што би рекол Кили немој да ме јебеш бре :)))

Падна он со ајфоните и новчаниците, не е можно да начекаш такво нешто во автобус да се вози, како што би рекол Кили немој да ме јебеш бре :)))

па уште 2 пати дрпнал по 15 илјадарки:facepalm: тоа му беше јако:icon_lol:

Не сум до толку не интелегентен да не сфатам....ај, ќе барам оправдување во тоа што ми се спие :ROFLMAO:

Не сум до толку не интелегентен да не сфатам....ај, ќе барам оправдување во тоа што ми се спие :ROFLMAO:
Не се секирај се дешава на сите :) ама доколку начекаш прав џепчија....господ нека му е на помош :))

Момче на џепарошките средби кои се одржуваат еднаш во месецот јас сум лидерот работиме само со симболи и знаци,јас сум познат меѓу џепарошите како Сенката заради брзото и неприметното извршување на операцијата.
Значи нагалено те викаат Д Шедоу... :pos:
Човече, шо нема да прочитам на форумов... па уште се фали кај шо џепарошел :tapp:
Ко нема да те пријави некој во мвр па по адресата да ти зврцнат на врата...

Не се секирај се дешава на сите :) ама доколку начекаш прав џепчија....господ нека му е на помош :))

Еве и под твојот коментар се фати еден во стапицата...не сум единствен вечерва :vozbud:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 01:58 ---
Значи нагалено те викаат Д Шедоу... :pos:
Човече, шо нема да прочитам на форумов... па уште се фали кај шо џепарошел :tapp:
Ко нема да те пријави некој во мвр па по адресата да ти зврцнат на врата...

Се зафркаваше дечкото...наседнав и јас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom