Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Многу среќа имаш бе ти, си начекал дури два новчаника со 15.000 илјади?? не ми се верува2 Iphone,два новчаника со по 15.000...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу среќа имаш бе ти, си начекал дури два новчаника со 15.000 илјади?? не ми се верува2 Iphone,два новчаника со по 15.000...
Јас сум опасен џепчија ама тешко дека ќе ме фатите гледам како сокол,слушам како лисица,ловам како тигар...
Твој проблем дали ќе веруваш или не...Едноставно е се селектира жртвата,жртвата треба да одговара на профилот т.е да биде дотеран,намирисан,избањат се зазема добра позиција од која може добро да се набљудува ситуацијата,ловењето не секогаш се извршува на ист начин некој пат е со втурнување во жртвата,седнување до жртвата и неприметно празнење на џебовите има разни начини на ловење.Ти реков не сте спремни за мене.Многу среќа имаш бе ти, си начекал дури два новчаника со 15.000 илјади?? не ми се верува![]()
А ти си нешто како демек тепач?И најбитно, не си налетал на правата личност, да те ослепи/оглуши и улови како плен
Ако си озбилен, само ќе ти кажам...знаеш каде да удриш![]()
Не се плаши момче ти од мене немаш причина,по вошкари не удирам.Како![]()
У последно време многу почињаат да ме нервираат децава кога се враќаат од школо и тоа посебно оние од 1-2 година.
Ги имам начекано неколку пути у 15ка, човече толку галама нема нигде жими се, ко на стадион да се. И тоа 90% од галамата е од девојчиња.
Иначе штета неам начекано ни ја некој од џепчиите. Немора кај мене да проба, да го видам само и кај некој друг има да ми го разубави денот и така се неам од дамна истурено на никој.
Не се плаши момче ти од мене немаш причина по вошкари не удирам.
Не убаво што се закануваш,инаку не се работи за храброст или кукавичлук имам премногу изострени сетила нема ни да се посомневаш во мене.Не е убаво што ме навреди, немаше потреба од такво нешто.
Да се надоврзам на муабетот, не сум плашливец и искрено се надевам дека ќе се сретнеме во ситуацијата која што погоре ја опишуваше.
Не убаво што се закануваш,инаку не се работи за храброст или кукавичлук имам премногу изострени сетила нема ни да се посомневаш во мене.
Момче на џепарошките средби кои се одржуваат еднаш во месецот јас сум лидерот работиме само со симболи и знаци,јас сум познат меѓу џепарошите како Сенката заради брзото и неприметното извршување на операцијата.Ако си стварно џепчија се надевам дека некој со поизострени сетила ќе те стави во гипс еден ден![]()
Момче на џепарошките средби кои се одржуваат еднаш во месецот јас сум лидерот работиме само со симболи и знаци,јас сум познат меѓу џепарошите како Сенката заради брзото и неприметното извршување на операцијата.
Не убаво што се закануваш,инаку не се работи за храброст или кукавичлук имам премногу изострени сетила нема ни да се посомневаш во мене.
Teach me master
![]()
Само отворено ти кажувам, поискрено здравје.....се надевам дека ќе пробаш да ме пецнеш. Ти ме праша да не сум како тепач, јас одговорив со "како".
И да, уверен сум дека не пецкаш баш кај секого, него убаво си ја гледаш жртвата.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 01:13 ---
Ми ту, ми ту![]()
![]()
Поздрав запалени отидов да спијам!![]()