ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Мојата е во Уни, стискам палци да можам да извадам пари со здравствена, пошто се живо ми собраа, пола плата од новчаник, документи. Абе главата ми чури. Пазете се дечки, опасни џепчии има по автобусиве. Јас очигледно на потешкиот начин го научив тоа.

Дојди си у нлб јас ќе те пазам :) а за парите реков што да купи гомнарот...смрад.

Мојата е во Уни, стискам палци да можам да извадам пари со здравствена, пошто се живо ми собраа, пола плата од новчаник, документи. Абе главата ми чури. Пазете се дечки, опасни џепчии има по автобусиве. Јас очигледно на потешкиот начин го научив тоа.
може од Уни и со здравствена , имам вадено пари и со индексот само ми побараа да го кажам матичниот

може од Уни и со здравствена , имам вадено пари и со индексот само ми побараа да го кажам матичниот

Ако е така, супер, во сета мака барем едно добро. Фала ти за помошта.

...денес ме ограбија во автобус, комплет документи сосе пари сосе се ...

Ова е трет случај што го слушам за помалку од една недела а уште колку ли ги има...
На дедо ми му земаа два пати по илјада денари пред 2-3 месеци од внатрешен џеб. Приметил дури кога излегол од автобусот.
Немојте да ставате во задни џебови ништо. Ставајте ги вредните работи во еден џеб, така да кога стоите, со едната рака држете се, а другата нека ви биде во џеб...
Најмногу да се пазите кога излегувате од автобусот.
Многу искуство имаат, чекаат гужва, туркање или пак нагло кочење на автобусот, итн итн...

Ова е трет случај што го слушам за помалку од една недела а уште колку ли ги има...
На дедо ми му земаа два пати по илјада денари пред 2-3 месеци од внатрешен џеб. Приметил дури кога излегол од автобусот.
Немојте да ставате во задни џебови ништо. Ставајте ги вредните работи во еден џеб, така да кога стоите, со едната рака држете се, а другата нека ви биде во џеб...
Најмногу да се пазите кога излегувате од автобусот.
Многу искуство имаат, чекаат гужва, туркање или пак нагло кочење на автобусот, итн итн...

Јас искрено не можам да си поверувам што ми се случи. Од закопчана ташна и тоа на рамо што си ја носам. Во петка инаку ме соголија, чисто да знаете, не оти ќе ви помогне тоа нешто. Внимавајте ептен и носете само колку што ви треба.

Значи највеќе ја мразам 57-ца.
Кај секогаш ја чекам по пет саати, еднаш враќајќи се од факултет ми го здиплија новчаникот.
Нит осетив нит ништо.
Пазате се и од стари жени, и тие прават лом.
На мајка ми еднаш исто и го здиплија новчаникот, со повеќе пари во него, и тоа се изгурале во неа ко демек се брзаат да го фатат автобусот.
Ептен ретердирано.

Петка :) ама имаш така за одење. Не е многу ама не знам колку си љубител на одењето :)

Еве пред да дојдам ќе ти пишам за да шетаме заедно, и те честам кафе кај сакаш само во старбакс не! :)

Значи највеќе ја мразам 57-ца.
Кај секогаш ја чекам по пет саати, еднаш враќајќи се од факултет ми го здиплија новчаникот.
Нит осетив нит ништо.
Пазате се и од стари жени, и тие прават лом.
На мајка ми еднаш исто и го здиплија новчаникот, со повеќе пари во него, и тоа се изгурале во неа ко демек се брзаат да го фатат автобусот.
Ептен ретердирано.
Мореее колку сакам да фатам на дело некој така....мераци има да биде ц ц ц какви се нелуѓе има значи еј па и стари жени ли ц ц ц

Понекогаш си викам, да налетам на некој така што сака да ме ограби....ама па така, да го фатам, мислам дека коска по коска ќе му кршам, ќе се изживувам со него.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 00:34 ---
Мореее колку сакам да фатам на дело некој така....мераци има да биде ц ц ц какви се нелуѓе има значи еј па и стари жени ли ц ц ц

Ме претрка :)

Понекогаш си викам, да налетам на некој така што сака да ме ограби....ама па така, да го фатам, мислам дека коска по коска ќе му кршам, ќе се изживувам со него.

Повеќе би применил психолошко насилство, срамење тука пред сите, пријавување во полиција итн итн :)

Повеќе би применил психолошко насилство, срамење тука пред сите, пријавување во полиција итн итн :)

Брат, што ти е....ќе се мкнеш со него, кај ќе ти остане тој во автобус, ќе избега....ќе проба да кидне некако, ќе се тегне....затоа ќе го кренеш на аплаузи :)

Јас сум опасен џепчија ама тешко дека ќе ме фатите гледам како сокол,слушам како лисица,ловам како тигар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom