ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Епа симни си се од автобусот кога ќе влезе мајка со плачливо бебе и чекај си го следниот.
Муабетов е, епа симни се ако те нервираат пензионерите, и чекај да дојде среда.
И мене ме нервираат раздрани деца и во автобус, и во ресторан и било каде.

:pos:Со добриот или лошиот близнак работиш? :D
Ако се втора фабрика по големина не значи и дека се најдобра. На двокатните автобуси кровните лимови се веќе искривени. Односно, беа искривени од истата секунда кога стигнаа.
Ни со едниот ниту со другиот двајцата се само преставници на фирмата која ги има увезено во Македонија ако мислиш на Ж.П.и Ж.П.;)
--- надополнето: 1 ноември 2012 во 23:06 ---
Поздрави го пријателот твој и речи му да не проектира више. Ради тој ''ретро стил'' има неискористена ДУПКА во автобусот. Требал пример да земе од германските двоспратни автобуси.
Не е тоа по негова желба туку по желба на сосема друг тој само го има изработено проектот

Ни со едниот ниту со другиот двајцата се само преставници на фирмата која ги има увезено во Македонија ако мислиш на Ж.П.и Ж.П.;)

Не е тоа по негова желба туку по желба на сосема друг тој само го има изработено проектот
Да, на нив мислам. Ти си среќен човек штом е така ;)
А, инаку, они двајца ги конструираа, по нивни нацрти се изработени автобусите, не знам сега за кој човек збориш дека ги има проектирано. Некој од старата фабрика кај што работеа овие или за друг се работи?

Да, на нив мислам. Ти си среќен човек штом е така ;)
А, инаку, они двајца ги конструираа, по нивни нацрти се изработени автобусите, не знам сега за кој човек збориш дека ги има проектирано. Некој од старата фабрика кај што работеа овие или за друг се работи?
Имам работено со двајцата :cuc: фала богу повеќе не.Инаку Дуле ги има проектирано

Имам работено со двајцата :cuc: фала богу повеќе не.Инаку Дуле ги има проектирано
Ширење дезинформации :D Дуле нема врска со тие автобуси, едниот од близнаците целосно ги направи.
И да не сум целосно оф-топик, да разбиеме нервоза на темава.
Знаете ли што е герила маркетинг?
- Делење на флаери за погребално во вторник и петок во ЈСП :D

Колку пати си ја имате лупнато главата од горе во двокатниве искрено?
Јас се заборавам и едно пет-шест пати убаво ја имам излупано до сега,многу ниски да си е..т векот:pos:

Ќути, јас 178cm ја наведнувам главата скроз, тврда им душа на тие со 190cm+. (уствари не сум ни видел луѓе со толкава висина да се качат по автобусиве...)
Ама не е само горе, него и доле позади што се 4-те седишта, ми се има десено неколку пати кога станувам од седиштето до прозорот да ја ѕвекнам главата и тоа убаво.

Муабетов е, епа симни се ако те нервираат пензионерите, и чекај да дојде среда.
И мене ме нервираат раздрани деца и во автобус, и во ресторан и било каде.
Добро е истомисленик конечно, јас мислев само јас имам проблем со нив, едно време си викам ќе да сум стварно психо :))

Добро е истомисленик конечно, јас мислев само јас имам проблем со нив, едно време си викам ќе да сум стварно психо :))
Не си.
Можат само да мрчат му*а дека се топат од нежност кога ќе видат некое раскенкано и досадно, а родителите не превземаат ништо во врска со тоа.
Не зборувам за болни деца или доенчиња, зборувам за 2-5 годишни деца на кои им е досадно.
И не се виновни тие, туку глупаците од родители што ги имаат.

Јас на твое место немаше да станам.
За такви работи инает ме фаќа.
Јас на нејзино место драма ќе направев во автобусот во три чина.

Ме нервираат постојаните коментари во Вторник и Петок а во поново време и во Сабота од страна на "револтираните " пензионери доколку некој средношколец не им го отстапи неговото место само не знам дали се свесни дека можеби некој наутро станува во 6 за да оди на училиште и цели 7 часа и да го тормозат некои професори а тие целите нашминкани, дотерани, накитени со што не, набацени на штикли и со накривени шешири "јурнишаат" по автобусите а кога ќе се качат тогаш глумат лудило и почнуваат да припаѓаат и коментираат како ние сме некултурни, невоспитани, и добро познатото "во наше време" (y)

Не најдов соодветна тема, па да прашам тука. Која линија вози од кај автобуска до министерство за економија и назад?

Не најдов соодветна тема, па да прашам тука. Која линија вози од кај автобуска до министерство за економија и назад?

Петка :) ама имаш така за одење. Не е многу ама не знам колку си љубител на одењето :)

Може е оф топик, не знам дали е соодветно прашањево овде ама може има некој искуство па да ме информира. Пошто денес ме ограбија во автобус, комплет документи сосе пари сосе се живо внатре, ако може некој да ми помогне околу процедуриве. Колку време се чека да извдам лична карта во случаи кога е украдена и плус пошто ми е се живо од идентификакција во мене украдено, може ли во банка да се подигнат пари со нешто друго освен пасош и лична карта?

Може е оф топик, не знам дали е соодветно прашањево овде ама може има некој искуство па да ме информира. Пошто денес ме ограбија во автобус, комплет документи сосе пари сосе се живо внатре, ако може некој да ми помогне околу процедуриве. Колку време се чека да извдам лична карта во случаи кога е украдена и плус пошто ми е се живо од идентификакција во мене украдено, може ли во банка да се подигнат пари со нешто друго освен пасош и лична карта?
Се друго што ти го има матичниот - здравствена книшка. За НЛБ знам сигурно дека може со книшка здравствена. И ограбувачот венец да купи со парите.

Се друго што ти го има матичниот - здравствена книшка. За НЛБ знам сигурно дека може со книшка здравствена. И ограбувачот венец да купи со парите.

Мојата е во Уни, стискам палци да можам да извадам пари со здравствена, пошто се живо ми собраа, пола плата од новчаник, документи. Абе главата ми чури. Пазете се дечки, опасни џепчии има по автобусиве. Јас очигледно на потешкиот начин го научив тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom