Хм, а ти кога ќе остариш? Секого тоа го чека (дајбоже)...питање је дали чемо ми бити другачији од оних које сад мрзимо због њихове старости...а пре тога су били кршни момци и девојке и мислили -о боже, нечу ја ваљда бити као ови матори 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хм, а ти кога ќе остариш? Секого тоа го чека (дајбоже)...питање је дали чемо ми бити другачији од оних које сад мрзимо због њихове старости...а пре тога су били кршни момци и девојке и мислили -о боже, нечу ја ваљда бити као ови матори![]()
Ќе се пикнат 20 души после школо и се смеат ко ретардирани пискаат се дерат.
Целиот превоз е катастрофа во Скопје. Какви автобуси таков народ што се вози.
Некни на 45 степени во новите 23-ки, кои успат се опремени со клима, климата беше исклучена и прозорите што се на кровот беа отворени. Сите туфкаат, потат, немора да опишувам за атмосферата што ја прават сељачаната кога ќе влезе со мирис на ќебапи/пиво/цигари/пот. Еден од истоимените (метро и желба за растење) почна да се пентери ко мајмун во автобусот да ги затвори прозорите. Па вика „Кој ги отвори?...Ќе се здрвиме!“.
За среќа скоро со моите 2 метра лесен ми е потфатот да ги отворам пак. Успат мора да се расправаш со моронот ама нема гајле...it was for a higher cause![]()
Мене ме нервира што не можам да најдам 500 денари под седиште:smir:
Инаку автобусиве...сексуални перверзии. Се држат за шипка, се вртат околу неа, наредени еден врз друг...дишат у врат и не знаеш на чиј задник си се залепил и кој тебе ти се задишал отпозади...у врат
Индија