Јелена Розга

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе може да изеде цела канта Нутела и пак да изгледа како бомба, како?!

Ах, да и дојдам таму да и ја излижам таа.....................
нутелата :P
Иде кај Стеф на фитнес :icon_lol:

Каква мачка човече!!!!!!111
Типкава е да си ја зејш за дома, да ја глеаш и по малце да ја галиш. Толку... :D

Ептен јебозовно , инаку хрватските пејачки ми се поубаи ,а не србинки пејачки полн со силикони и ботокси на кило LoL

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Совршенство без мани

7dfmsOB.jpg

uUjkUfQ.jpg

Јелена ти е реално најубавата пејачка на Балканот...има и тело и лице, некако нежничка ми е али има и глас богами. .. Има некои песнички онака јаки, на пр. Три чаше, Цунами, Нирвана..али морам да прокоментирам дека Моје злато е најслаба од сите, пошто тексто буквално некој можел да го напише додека е у ВЦ. Али не е тоа Јеца крива, она и во таа песна се покажа извонредно.Напред Јецоо! :aplauz:(y):bravobe::bravobe::bravobe:

Три чаше и Моје Злато се од Милица Тодоровиќ песни а не на розга

Леле се збркав у пм.. ја ви се молам да ме извините ама изглеа уште ми дејствува ракијата од синоќа :D луѓе сме грешиме..стварно се извињавам ете го избришав

Три чаше и Моје Злато се од Милица Тодоровиќ песни а не на розга
Oвој па ги научил цакум пакум која од кој е, па после роќер че ми се прајт :bravobe:

Јелена Розга два пати ќе гостува во Македонија во август,на 21 во Кадмо,Охрид а на 22 во клуб Калипсо во Прилеп...би било добро кој е од овие два града да ни обезбеди карти за нас што сме од страна па и ние малце да уживаме,и ние сме луѓе :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom