Докторот
DOMINUS
- Член од
- 4 јануари 2008
- Мислења
- 611
- Поени од реакции
- 9
Најпријателски совет, не давајте 180 денари за оваа катастрофа од филм!
Среќа дадов само 120 денари. Ама и толку се многу, се каам што ги дадов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најпријателски совет, не давајте 180 денари за оваа катастрофа од филм!
Ај ти не го оправдувај филмот, тешко срање е. Прва класа срање!
2. Да се курваше само она, немаше да биде шит (имам дечко ацо кој многу ме сака и почитува:pos2: )1.Тоа за лезбејките беше на шала кажано...
...2.но затоа филмот беше наркомански и поради,наркоманката мораше да се курва оваа немава
3.Е како може да биде глупост во велешки филм актерите да зборуваат на велешки.Ако не се долови моментот и местоположбата-ништо не се постигнало.Мене на пример како велешанец тоа многу ме нервира што се зборува на скопски,а ти ако имаш нешто против велешани и велешкиот говор кажи слободно,но тоа ќе значи дека уствари имаш против македонскиот литературен говор.
ПС.Тонот и звукот беше катастрофа
Кога реков дека не е срање? Ме интересираше дали некој успеал да најде обајснување за сите тие симболи, и испревртени сцени.
2. Да се курваше само она, немаше да биде шит (имам дечко ацо кој многу ме сака и почитува:pos2: )
3. се збори на литературно македонски, не на скопски. Тонот и звукот и така и така си беа катастрофа, кој разбра разбра.Иначе околу Велес, ме нервираше фактот дека се` беа прикажувани најзатуцаните места у градот, а не и неговата убавина, и после тоа ќе се праќа по фестивали?!
Сега малце сериозен муабет. Збориме за големина како Менка од Сенки или ????2.Taa со најголемите цицки е native Велес
Ама се на се, би сакала бар уште еднаш да го гледам, мислам дека ќе можам да извлечам нешто од него. Незнам дали сте виделе ама на imdb имаше еден пост за "Јас сум од Титов Велес" и типот пишал дека го гледал филмот во Берлин и дека ептен му се допаднал. Ете странците ги сакаат нашите филмови, само ние ги плукаме. И не мора да викате дека е срање и така да го навредувате, можете само да кажете дека не ви се допаднал и дека не сте го сфатиле.Сега малце сериозен муабет. Збориме за големина како Менка од Сенки или ????

Кога реков дека не е срање? Ме интересираше дали некој успеал да најде обајснување за сите тие симболи, и испревртени сцени.
2. Да се курваше само она, немаше да биде шит (имам дечко ацо кој многу ме сака и почитува:pos2: )
3. се збори на литературно македонски, не на скопски. Тонот и звукот и така и така си беа катастрофа, кој разбра разбра. Иначе околу Велес, ме нервираше фактот дека се` беа прикажувани најзатуцаните места у градот, а не и неговата убавина, и после тоа ќе се праќа по фестивали?!
Лабина не беше курва во филмот.1. Лезбејки нема, ама како курви се претставени сите женски што се појавуваат во филмот, што според мене е полошо.
Она само очајно сакаше дете, му лупна писмо ала сакам да го делиме ночта на првиот морон на кој налета и се сјеба фор лајф, енд оф стори.