Јас сум од Титов Велес

• Креатор на темата Креатор на темата Natural-girl
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ти не го оправдувај филмот, тешко срање е. Прва класа срање!

Кога реков дека не е срање? Ме интересираше дали некој успеал да најде обајснување за сите тие симболи, и испревртени сцени.

1.Тоа за лезбејките беше на шала кажано...
...2.но затоа филмот беше наркомански и поради,наркоманката мораше да се курва оваа немава
3.Е како може да биде глупост во велешки филм актерите да зборуваат на велешки.Ако не се долови моментот и местоположбата-ништо не се постигнало.Мене на пример како велешанец тоа многу ме нервира што се зборува на скопски,а ти ако имаш нешто против велешани и велешкиот говор кажи слободно,но тоа ќе значи дека уствари имаш против македонскиот литературен говор.

ПС.Тонот и звукот беше катастрофа
2. Да се курваше само она, немаше да биде шит (имам дечко ацо кој многу ме сака и почитува:pos2: )
3. се збори на литературно македонски, не на скопски. Тонот и звукот и така и така си беа катастрофа, кој разбра разбра. Иначе околу Велес, ме нервираше фактот дека се` беа прикажувани најзатуцаните места у градот, а не и неговата убавина, и после тоа ќе се праќа по фестивали?!

Кога реков дека не е срање? Ме интересираше дали некој успеал да најде обајснување за сите тие симболи, и испревртени сцени.

2. Да се курваше само она, немаше да биде шит (имам дечко ацо кој многу ме сака и почитува:pos2: )
3. се збори на литературно македонски, не на скопски. Тонот и звукот и така и така си беа катастрофа, кој разбра разбра.Иначе околу Велес, ме нервираше фактот дека се` беа прикажувани најзатуцаните места у градот, а не и неговата убавина, и после тоа ќе се праќа по фестивали?!

1.Неквалитетно ЛСД.:smir:
2.Taa со најголемите цицки е native Велес. Барем така мислам, немојте одма да ме пишете у темата “Зборење од памет“.

2.Taa со најголемите цицки е native Велес
Сега малце сериозен муабет. Збориме за големина како Менка од Сенки или ????

Јас го гледав филмот пред некој ден и.....што знам, не го сватив баш, ама мислам дека не е толку лош. Плус, бидејќи бевме од школо, пола од киното галамеше и ништо не можев да слушнам!:lut: Ама се на се, би сакала бар уште еднаш да го гледам, мислам дека ќе можам да извлечам нешто од него. Незнам дали сте виделе ама на imdb имаше еден пост за "Јас сум од Титов Велес" и типот пишал дека го гледал филмот во Берлин и дека ептен му се допаднал. Ете странците ги сакаат нашите филмови, само ние ги плукаме. И не мора да викате дека е срање и така да го навредувате, можете само да кажете дека не ви се допаднал и дека не сте го сфатиле.

~*~

Лош филм.
Нема потреба од понатамошни коментари, можеби идејата била добра, еве да речеме дека дури и уметничката вредност може да помине, но приказната е јадење гомна (се извинувам на речникот) за работи кои што не се познаваат.
Мене повеќе ми личеше на грчка пропаганда, него на македонски филм.

Go gledav filmov pred 3 nedeli i .... hmm... ne e tolku los kako so kazaa poveketo od forumdziive no ne e ni Bog znae so...kako celina e ok...inace i mene najmnogu me nervirase losiot zvuk a pogotovo sepotenjeto na Labina...so site sili se napregav za da mozam da slusnam sto sepoti no pola od muabetot ne go ni razbrav ( slusnav )

Еј ама го изреметивте филмов!А баш сакав да го гледам.Сега после коментариве размислувам.:raz:

Верувај дека е катастрофално срање!!!

Парите што ги дало Министерството за Култура (т.е. нашите пари) можеле да се искористат во друг филм, кој би помогнал во ширење на македонската вистина за името, а не оваа блуеница од филм.

Особено, ми е криво, што ништо од Велес не е прикажано како што треба!

Подобро ќе беше ЛАЗЕ БАРАКОВ да беше наратор, отколку тоа страчката глупава Лабина Митеска, со нејзиното одвратно шепотење!

Сега малце сериозен муабет. Збориме за големина како Менка од Сенки или ????

За Менка-Сенка не сум елоквентна да зборам, зашто не гледам филмови на Милчо Манчевски. Нека ти каже некој што ги гледал и двата.

П.С. А некој да даде објасување за тоа што Лавина во пола филм беше гола?:)

Како што видов (прочитав) поголем дел од форумџиите со го гледале не го бендисале, а поради нивните лоши критики останатиот дел од форумџиите сакаат да го гледаат.
Заклучок: Лошата реклама е сепак реклама:pos2:

Golema tragedija- so bi rekol blazo od k-15. Abe dva sati potrosiv na ova srajne eeee 20 zadaci ce gi resev mat za testot lele:nesvest:

bas vecerva go gledav....poveketo mi velea deka e glup ama neznam ne bese do tolku...arnicok bese....kako psiholoski mi deluvase ...takva tazna prikazna

3. се збори на литературно македонски, не на скопски. Тонот и звукот и така и така си беа катастрофа, кој разбра разбра. Иначе околу Велес, ме нервираше фактот дека се` беа прикажувани најзатуцаните места у градот, а не и неговата убавина, и после тоа ќе се праќа по фестивали?!

ма немој молим ти се....од кога зборови како „облакаш“ и сл. спаѓаат во лит мак јазик???

1. Лезбејки нема, ама како курви се претставени сите женски што се појавуваат во филмот, што според мене е полошо.
Лабина не беше курва во филмот. :pipi: Она само очајно сакаше дете, му лупна писмо ала сакам да го делиме ночта на првиот морон на кој налета и се сјеба фор лајф, енд оф стори.
Ок, и мумлаше. :pipi:

Филмот е нозе, дрога, нозе, бубачки, нозе, лустер, нозе, грда сцена со халуцинации на која ми се слоши, нозе, машина за перење, нозе, нешто секс, па после нозе, нозе, и уште малку нозе. Жими се`, ја освен нозе и стапала, ако видов нешто друго у кадар еве на.
Крајот? Село гори, баба се чешла, дрогира у случајов.
Лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom