Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е што повеќето серат, за среќа помалку се оние што се просеруваат:tapp:

Значи и официјално е веќе а? ЖЕНСКИТЕ НЕ СЕРАТ! :icon_lol:
Браво,како издржувате бе мајката. :raz: :tv:

трррррртт!!!!! шлап!!
- Ајде аирлија нека е!
- Ќути бе пичка ти мајчина,.. ми падна саатот!

Drummer+Addict.jpg

Јас коГа серам, си зиам некое спИесание и телефонот со слушаЛките ако иам време, ако не едноставно како и сите други упатствата од шампоните, пошо се знае дека слеДува еден оГромен (поЛасааТен) ритуаЛ.
Уше од мала ме дрЖи. Имав наВика да заспиВам на нокширчето..:kesa:

Обавезно читам нешто, книга, списание, весник, билтен, а ако се сум исчитал решавам крстозбори.

јас сум многу брз на серење
ама затоа па многу гомна јадам

Пред да влезам in the can и се дерам на сестра ми:
-Давај литература итно е,макар и наш свет од 6одд

Кога онадујем, решавам крстословки или играм игрици на моб и у меѓувреме потпевнувам нешто шабанско, така полесно лизга, едноставно таа музика ме протерува .

Коа серам , мастурбирам и гледам у шољата доле ..

Коа кењам најчесто фантазирам тогаш пуштам ум на пасење и многу ми е убавоооо :vozbud:

Кога онадујем, решавам крстословки или играм игрици на моб и у меѓувреме потпевнувам нешто шабанско, така полесно лизга, едноставно таа музика ме протерува .

" Отишла си, за тобом патиим јаа ... “

Хммм... Кога серам може да си читам некоја книга... или нешто да гледам некои слики, а задолжително слушам музика (најчесто child in time - dp) се внесувам во музката и полесно иде процесот... После главната случка, канцеларијата е како гасна комора, па отварам прозор и излегувам од канцеларијата, оставам знак NOT IN USE бидејки си ја обожавам фамилијата и жал ми е некој да загине на таков трагичен начин.. После 2 часа го тргам знакот, и го затварам прозорот... па гледам надвор да не е усмртен некој комшија.. доколку све е ок знам дека мисијата е успешно завршена

Ја пред да идам на серење,носам со мене мп3 плеер со 2 батерии,Tech Deck и мобилен.Праам финтици со тек декот радосно на машината за перење,слушајки Hardcore/Gabber музика,мобилниот е тука у случај да му затребам на некој.Порано редовно ја читав Хари Потер и Каменот на Мудрецот.Моментално си лапнав Laxadol карамела,за да си уживам,и за некоја минута идам у канцеларија.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom