Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ахахахаххахаахаахаххаахх:pos2::pos2::pos2: епик!:pos2:Ни секс, ни храна, ни дрога, ништо не може да го замени она магично чувство на среќа кога после добар секс, после добро јадење и пиење ќе те спотера и ќе седнеш да размислиш за судбината на човекот и постоењето на Бог додека полека, но сигурно, од тебе излегува екскрементот и со омаен мирис на гнасило огадува и окадува и на сите наоколу им се присложува.
Мојот ритуал, да речем, е да станам наутро, да сркнам две-три голтки кафе, да запалам цигаре и кога ќе ме постера, абе крај на приказната, трк у ќенифа на срање.
Е сеа, си сакам омајувачкиот, окадилинички и огадувачки мирис да го затскријам со мирисот на изгорен тутун, а и најчесто тоа го правам.
кафе ми текнало, ама зависи, ако не брзам, не би, море ич не би.
Понекад, како помал, книгата ми беше весел придружник, а и имам неколку испити спремено на шоља.
сега, сега не.
Сега како постар и помудар кењам сам, со своите мисли, барајќи како што реков вечни виситини за нештата кои го мачат човештвото :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::pos2::pos2::pos2:![]()
епик феил!:pos2::pos2:Денес после една недела пост сум се напукал мрсно ко ме стегна пролиф,15 мин во ВЦ уживав во серењето.Ко завршив задоволството мораше да бит "зачинето" така шо немаше тоалетна, шетав низ куќа гол да најдам и дур се вратив ми се потсуши па мораше да се капам.. феил:uvo:
mislese na vakvo nesto? umetnicko delo, samo kreatorot zaboravil da zacisti :jaj::jaj:e sea nekad ako te protera prskoserec so vikaat moe da iseres naokolo po plochki se deshava ce zemes krpa ce zabrises be sramoi se drug da ti cisti gomnata raslakani i ce ja zamiesh krpata za drugi put