Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога серам животот добива смисла...

на ова налетав денес на нет, јбг гадно ама смешно до немајкаде :pos:

shit.jpg

Коа серам , се осеќам полесно ... ем убаво мирише..можда некој парфем или миришлива елкичка за у такси ќе патентирам ..:pipi:

Па првата помисла ми е "Ај у ПМ кај ми се присра сега, кој ќе оди да сери", па потоа си го зреем едно сат-два и на крај откако ќе се исерам си поседувам 5-10 минути на шоља да соберам сила пошто од изнемоштеност не можам одма да станам.

Како сум серел синоќа да знаете.......душа оставив на шоља мислам,комшијата над мене од страв почна по парното во вц-то да чука да провери дали ќе има фидбек.

Како сум серел синоќа да знаете.......душа оставив на шоља мислам,комшијата над мене од страв почна по парното во вц-то да чука да провери дали ќе има фидбек.

хахахааххахахахахахахаах :kill :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Јас при ритуалот серење обожувам да си ги драпкам ташаците и потоа да си ги мирисам прстите и притоа ме удира една опојна арома и решавам дека треба да се бањам.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас кога серам се радувам !
п.с. неописливо е чуството на олеснување после една голема серка :cheeky1:

Да си ебете векот, се посрав од смеење читајќи ве! :pos2:

Серењето е сила
серењето е моќ,
серете лујџе и ден и ноќ
а и у кафана Ден и Ноќ!

Значи вака...јас кога серам читам весник,списание или некој каталог ако земам од Авон или Орфлејм од детска..а ако нема ништо такво читам тоа што го пишува одназад на прашакот,влошките,стаклинот итн:vozbud: и така...

kako prvo nemozam da seram segde i si iam problem zaso ne mi ide segde:) hahahha i kako vtoro mn cesto seram inamesto seram jas vikam KAKAM:) posimpaticno mie hahahahaha aluda tema sekoja cest:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom