„Извинете, брзам. Може пред вас?”

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Во вакви ситуации сум се нашла многу пати и најчесто секогаш ги пуштам да одат пред мене кој и да е, а тоа најчесто се постари луѓе. Секогаш викам дека нема да пуштам никој пред мене ама кога некој ќе ми го рече ова "Извини, брзам може пред тебе?" секогаш викам може затоа што ми е незгодно да му речам не.

Ако е постар човек тогаш че го пустам без размислување а ако е некој на возрас колку мене помлад или малу постар има да го отерам у три пичке материне

автоматски ми иде да 'ркнам у фаца, што и да е

Кој ги врти, ко они мене некад ќе ме пуштат аха
Затоа секад на време идам посабајлечки а ако они се заебваат тогаш јас не сум им крива а уште помалце должна да ги пуштам.

Ако не ми е до брзање,би пуштил кој и да бара...стар/млад...ама ако се брзам тогаш само старите :)

Ако јас навистина се брзам, нема да го пуштам. Ако не, доколку ме замоли со убаво, ќе го пуштам нека се радува :pos:

ако ми се брза и мене не пуштам никој али ако не се брзам пуштам не ми смета посебно некој постар човек

Секогаш,баш секогаш пуштам пред мене било кој.
И некни што ми се деси-ја пуштам бабичката пред мене,да си наплати а она ми вика-не,не ти прва,мене нема да ми плачат децата дома...јас немам обврски.
Останав без зборови...сеуште имало културни луѓе на светов.

Ме иритираат такви.Не дека им се брза туку гледаат да фатат преку ред и да не чекаат.Како шо можеле многу луѓе да чекаат ред така може секој.Не препуштам.

зависи со каков тон и понашање ќе ми се обрати ... :toe:

„Извинете, брзам. Може пред вас?”
- Извини и јас се брзам. Не може

би ги пуштил само постарите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom