Изневерување од одмазда

• Креатор на темата Креатор на темата asterix_m
  • Време на започнување Време на започнување
Pa odmazdata e slatka...posebno koga nekoj taka te povredil i te ponizil.... no mislam deka ne bi mozela da mu se odmazdam na takov nacin... Sepak, dosega ne sum se nasla vo takva situacija...a ako se najdam, sigurno vo tie momenti ke me vodi besot, a ne razumot i ne ke mozam pravilno da rasuduvam...

rich_bitch1 напиша:
.Neka uvidi deka negovoto neverstvo nemoze da me skrsi,i deka zivotot prodolzuva i bez nego.lulka
Ова заедно со старата поговорка дека све се врака све се плаќа , мислам дека му е доволна одмазда , башка сум доволно расипана да се ситам на секој не успех ,ама немам потреба директно да агирам , не вреди.

...ima edno staro pravilo sto vika deka...koga zenite se razocharani od ljubovta-ili pijat ili bludnichat(ova verovatno od odmazda ili neshto gi tera na toa-neshto sto dotogash go posakuvale tajno a nemozele da go imaat poradi nivnata smisla za predanost kon partnerite):tv: ...a mashkite pijat generalno...odi pa sopri go vozot togash koa ke trgne nizbrdo...:pos2:

Прво никогаш не би изневерила,а не па од одмазда.Глупости невидени.Тоа не ги решава проблемите,туку значи дека јас ќе паднам на негово ниво.

Vendetta е една од најкукавичките работи што постојат. А поготово да изневериз со одмазда, тоа се покажува колку “силна’’ личност си. Јас никогаш ама баш никогаш не би изневерил а камоли за одмазда. There are several other ways of solving the problem.

Никој не е доволно вреден, да му се одмаздувам, а изневерувањето, е само низок степен на интелегенција, и немање како, што, па да повредуваш / одмаздуваш нечија психа

Па нема да изневерам во одмазда. Ќе ја е*ам жена му (ако ја има), или сестра му, и тоа пред негови очи, да види како изгледа тоа. Ако нема ни едно ни друго, ќе најдам некоја роднина од женски род.
Инаку, за одмазда, крај на врската и девојката ќе потоне во заборав!!!

Дефинитивно најлош вид на одмазда.Ако веќе сакаш да се одмаздиш заборави ја таа личност и уживај во животот:toe:

Дали би го изневериле партнерот доколу дознеате дека тој/таа ве изневерила со друг

Еве и овој линк нека оди во прилог на оваа тема

http://www.dumpalink.com/media/1153383355/Guy_Gets_Caught_Cheating

Не би го изневерила само затоа што тој ме изневерил мене. Ако ме изневери јас би го оставила само. Многу ми е глупаво тоа да изневерам, а не па да изневерам од одмазда.
Значи дефинитивно би го оставила и би си нашла некој подобар кој ќе знае да го цени онашто го има.

Дали би го изневериле партнерот доколу дознеате дека тој/таа ве изневерила со друг

Не учеа дека одмаздата не е убава работа. И да не е така.. дефинитивно е непромислена работа.
Е сега има и од лошо полошо. Тоа е да се одмаздиш на начин што ќе се спанџаш со првата што ќе ти дојде при рака и со единствен мотив "одмазда".
Ама секој како мисли дека треба нели. Правилото е дека нема правила.

Затоа ти прв ќе ја изневериш и нема да навлагаш во некои морални лавиринти. :zlo:

Нека му мисли она како да ти врати. :tapp:

Haha, mi se svigja postov. I da ti kazam bas, vo pravo si. Bolje ti izvaraj da ne se nerviras posle. Zosto da bidam jas dobrata i vernata za posle nekoj da me povredi i psihicki unisti? Takada nema potreba da se ceka na odmazda :)))

Haha, mi se svigja postov. I da ti kazam bas, vo pravo si. Bolje ti izvaraj da ne se nerviras posle. Zosto da bidam jas dobrata i vernata za posle nekoj da me povredi i psihicki unisti? Takada nema potreba da se ceka na odmazda :)))

А зашто па ти да повредиш некој и да го уништиш психички?

Da izneveram od odmazda...nema sansi..prvo sama se povreduvam,vtoro ako toj me izneveril znaci ne mu znacam dovolno (moze da go popravi ama sepak...) i nema da se zamara so moite ljubomorni ispadi...taka da nisto ne postignuvam so toa!Ako me izneveril ne e za mene i kraj na muabetot....

Сум изневерил ама не поради одмазда,така се погодило :icon_lol: инаку не би се одмаздувал со иста мера доколку дознаам дека ме изварала,туку само ставам крај на врската и чао

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom