Изневерување од одмазда

• Креатор на темата Креатор на темата asterix_m
  • Време на започнување Време на започнување
Nikogas ako toj mi go napravi toa nema da mu vratam na istiot nacin,premnogu sum gorda za da se spustam tolku nisko i da mu vletam nekomu vo postela samo od inat.So toa mesto da go ponizam nego jas ke se ponizam samata sebe si.Tocno deka sekoe neverstvo e bolno ali ne e kraj na svetot.Sekogas ima resenie za se.Ako veke sakam da mu se odmazadam toa ke go napravm na mn po dostoinstven nacin:so krenata glava,nasmevka na liceto,ubavo sredena i doterana ke go pozdravam na ulica i ke mu posakam se najubavo za ponataka.Neka uvidi deka negovoto neverstvo nemoze da me skrsi,i deka zivotot prodolzuva i bez nego.lulka

Ako me izneveri, ke go "odmazdam' taka sto ke go tretiram kako vozduh:helou:

ako te izneveri, ne te saka. Ako ne te saka ne ti treba. Ako ne ti treba = otkaci izneveruvaci!

Тоа ти е најглупа работа што може да се направи. Едноставно нема да си дозволам да паднам на нечие ниско и подмолно ниво. Доста е да и се развикам и лепо фино да и објаснам дека не сакам да ми се појави пред очи.

Nemm potreba da izneveruvam od odmazda, epataka ako ziveeme za odmazda toa ja ne bi go narekla zivot.

i izneveruvanjeto i odmazdata se karakteristika na slab covek.

JAS SUM SILNA!!!!!!!!

Marchence напиша:
i izneveruvanjeto i odmazdata se karakteristika na slab covek.

JAS SUM SILNA!!!!!!!!
:nenene:
Ostaj tie raboti! RESPECT YOUR SELF malku!
Ako nishto drugo ke mi bide dushata zadovolna, Gilty must suffer!

ne znam, ne sum razmisluval,ama ako mi se slucitakvo nesto verojatno bi i vratil, ili isto kako sto taa napravila, ili poinaku

Nema nesto sto poveke mrazam od neverstvo!
Znaci ako me izneveri neka faka patot od mojot zivot i nema jas sto da se odmazduvam!Toa mi doaga kako -nema jas sto da se ponizuvam!

Не бре,Бог да чува!Па не сум си ја нашла "онаквата" на буниште!Ако ме изневери,клоцата во задник и гитла!

Abe kakva odmazda nema zosto,ako razberam deka takvo nesto ima napraeno avtomatski ne e poke so mene pa nema so da se odmazduva

...od kaj ke znaete deka ve izneveril ???...:zlo:

...inahe izneveruvanje od odmazda...glupa rabota e toa...nema potreba od odmazdi...ljubovta(neverstvoto)ne doaga tuku taka , taa treba da se zasluzi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom