Излегување во парови,одење на одмори во парови,на викенди,во кафичи,на празници во парови

Ќе зборам само за два пара на едно место.Ако е за една вечер,на искачање,се преживува некако,но за подолго имам лошо искуство во животот.Четири различни карактери на едно место,каде секој влече накај партнерот и се создава распар.И со најдобрата другарка сум била,заедно со нашите дечковци и пак се создаде тампон зона.Едноставно неможеме сите заедно да се договориме за било што и да ни се допаѓаат исти ствари.
Повеќе парови,два,три...еден ќе биде како мезе на маса.Незнам дали јас се наоѓам околу луѓе што имаат големи усти или луѓето пребрзо се лутат

Ако е еден со нас,тој што го довел треба да му угодува,да не се чувствува запоставен,а партнерот збеснува.
Најдобро е пар,распар,многу луѓе на едно место за било што.
За вториот дел ќе одговорам подоцна,да се затворам во врска
едит:
Кога премногу го сакам партнерот,се затворам,едноставно само со него ми е убаво,несакам да ми галами некој на маса.Убаво ми е и не осеќам потреба да викам некој,дури и тишината е убава.Сами,на крајот на светот

Но ова незначи дека ги игнорирам моите другарки,за нив секогаш одвојувам време,бидејќи сакам да одвојувам.Ако распределиш,за се има време,но не мора да се комбинира,ако не бива.На сите атер,тебе матер,така доаѓа на крајот.