Lu5
Som la gent Blaugrana!
овај паСериозно мислев мочко ни еден..со вакви работи шала настрана има девојчиња и деца со помала возраст *извенете на изразите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
овај паСериозно мислев мочко ни еден..со вакви работи шала настрана има девојчиња и деца со помала возраст *извенете на изразите

Слушнавте? Го срушиле Берлинскиот ѕид. Неверојатно!
Кој ти напраил тебе Фејсбук бе мачна душо? Ме преплаши носи се у пичку материн...Така ми го пратија на фејзбук чат![]()
SE DA TI EBAM!!!

Точно . Ако ја имаш видено врти на телефонот одма .. или сецни тие ке ти се јаватКако не ви е срам, чоекот сакаше да придонесе нешто за тоа да се најде девојчето. Ние што сме од Охрид си знаеме, во ист град сме живееле, не е лесно...
![]()

Од почеток ја ставив во ЧДА . Не знам како не сватија одмаМногу битно е да ми кажете дали темава беше првично отворена во ЧДА, или некој ја премести тука.
Чисто да знам дали да му опнам една недела бан, или не
Ама боље да си ја отворел вака:
Пронајден солиден и евтин смештај во Охрид! Повеќе информации тука.
уживај не сум до толку летнат 
И погоре ми напишаа да ставам да не го отвораат тие со слаби срца али ко ке напишиш да не го отвораат ке си речат има некоја гола фотка и први ке го отворат .Ајјј у п* м коа видов стол под под мишка и да ме нема...
-.- немојте бе ..."овде има и со слаби срца"![]()
овај па![]()

овај па![]()

Не е то то .. брат ми слушалките на него volume 100% и му го пратив по чат . скокна од столче ..ЃУБРЕ УМРЕНО ... ! звучникот до даска .. арно музика имав пуштено .. !![]()
тоа е зафркнато .. ! мене воа 2 пат ми се случуе ... пред 1 недела само шо станав од спиење како издрогиран бев незнаев кај се наоѓам се уклучувам на ФБ и едно другарче ми го праќа звучниците до даска од памет се извадив сеа пак .. само шо станав од спиење музика пуштив нешто го отварам и ..Не е то то .. брат ми слушалките на него volume 100% и му го пратив по чат . скокна од столче ..