Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно мислев мочко ни еден..со вакви работи шала настрана има девојчиња и деца со помала возраст *извенете на изразите
овај па :facepalm:

Слушнавте? Го срушиле Берлинскиот ѕид. Неверојатно!
jadete-jabolki-18-9.gif

Толку ми е брз компјутеров што не успеав да свртам на табот пред да почни. Сакав да свртам и слушнав вриштење, и ми текна што можи да биди. Ко свртив само среден прст покажав ...то беше...

Како не ви е срам, чоекот сакаше да придонесе нешто за тоа да се најде девојчето. Ние што сме од Охрид си знаеме, во ист град сме живееле, не е лесно...

:D

Како не ви е срам, чоекот сакаше да придонесе нешто за тоа да се најде девојчето. Ние што сме од Охрид си знаеме, во ист град сме живееле, не е лесно...

:D
Точно . Ако ја имаш видено врти на телефонот одма .. или сецни тие ке ти се јават :P
--- надополнето: 18 април 2012 во 13:36 ---
Многу битно е да ми кажете дали темава беше првично отворена во ЧДА, или некој ја премести тука.
Чисто да знам дали да му опнам една недела бан, или не :)

Ама боље да си ја отворел вака:
Пронајден солиден и евтин смештај во Охрид! Повеќе информации тука.
Од почеток ја ставив во ЧДА . Не знам како не сватија одма :D уживај не сум до толку летнат :D
--- надополнето: 18 април 2012 во 13:40 ---
Ајјј у п* м коа видов стол под под мишка и да ме нема...
-.- немојте бе ..."овде има и со слаби срца" :P
И погоре ми напишаа да ставам да не го отвораат тие со слаби срца али ко ке напишиш да не го отвораат ке си речат има некоја гола фотка и први ке го отворат .

Јас го видов завчера девојчево. Пријавив веднаш во полиција.
Родителите се известени.

како успеа ова тема да стигни до 9 страници....

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
ЃУБРЕ УМРЕНО ... ! звучникот до даска .. арно музика имав пуштено .. ! :D
Не е то то .. брат ми слушалките на него volume 100% и му го пратив по чат . скокна од столче ..

Не е то то .. брат ми слушалките на него volume 100% и му го пратив по чат . скокна од столче ..
тоа е зафркнато .. ! мене воа 2 пат ми се случуе ... пред 1 недела само шо станав од спиење како издрогиран бев незнаев кај се наоѓам се уклучувам на ФБ и едно другарче ми го праќа звучниците до даска од памет се извадив сеа пак .. само шо станав од спиење музика пуштив нешто го отварам и .. :D

Back
На врв Bottom