Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Абе на спиење да ти дојди ова да ти гоVe molam ako ja znaaete ovaa devojka da se javi. Devojkata posleden pat e videna na ulica jane sandanski ,od togas i se gubi sekakva traga. Link
еднаш

Рамне на високоно да можат сите да ме видатСамо ако ми се заебеја звучнициве од лаптопов ,ќе те набодев на кол ко Гадафи а за локацијата , сам ќе ја одбереше , дали кај банкана,на плоштад, кај киноно или кај пристаништено....џинџер еден...

Немој да га мешаш Гадафи ча та пукам море хеј.Етети го обама саркози клинтон .Се разбравмеСамо ако ми се заебеја звучнициве од лаптопов ,ќе те набодев на кол ко Гадафи а за локацијата , сам ќе ја одбереше , дали кај банкана,на плоштад, кај киноно или кај пристаништено....џинџер еден...

Сам си го бараше мали,шегава е болна,а не гледам и некој да се смее![]()
еве ја ќе се насмеам...да не му пропаднеГадафи го зедов како пример за постапката која шо ќе ја употребев...Немој да га мешаш Гадафи ча та пукам море хеј.Етети го обама саркози клинтон .Се разбравме![]()
Ак ти се расипат звучниците следната недела не одговарам јас така да си знаеш .Гадафи го зедов како пример за постапката која шо ќе ја употребев...

Тhanks dudeеве ја ќе се насмеам...да не му пропадне

Ако се разбудеше цимеров ,а јас кликнав и тој те "наклваше" , кој ќе беше крив ?Ак ти се расипат звучниците следната недела не одговарам јас така да си знаеш .![]()