- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.411
- Поени од реакции
- 17.546
И ти така после тоа се осеќаш евентуално и го акна на форумТака ми го пратија на фејзбук чат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти така после тоа се осеќаш евентуално и го акна на форумТака ми го пратија на фејзбук чат![]()

ВаљдаИ ти така после тоа се осеќаш евентуално и го акна на форум![]()

Сигурно си се осеќал ‘‘Како потресена‘‘ кога го закачи овдеВаљда![]()

јасно ми е што се работи а иначе го кликнав со изгасени звучници оти спијат моите. Да беа пуштени и да се разбудеа ќе ти дојдев и ќе те задавев копиљ еден
Хахаха
Дај бе ве молам не се шегувајте и сфатете ја темава сериозно.
Хехх тие со слабо срце ке си речат дека е некоја гола фотка и први ке кликнат кога ке напишеш да не ги интересираТребеше да напоменеш: луѓето со слабо срце,воопшто да не ги интересира девојката.

Никад не кликам на линк доколку гледам дека завршува на .swfјасно ми е што се работи а иначе го кликнав со изгасени звучници оти спијат моите. Да беа пуштени и да се разбудеа ќе ти дојдев и ќе те задавев копиљ еден
Хахаха

Кога ќе помислам колку паметни деца има на 14 години, би ја спуштил границата за детево што ја отворило темата и би му дал 1 година (додуша на YouTube има и талентирани бебиња па им се извинувам што го ставам овој на иста возраст со нив, подолу не можеВозраст не повеќе од 14 години.....
).