Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Никад не кликам на линк доколку гледам дека завршува на .swf :) јасно ми е што се работи а иначе го кликнав со изгасени звучници оти спијат моите. Да беа пуштени и да се разбудеа ќе ти дојдев и ќе те задавев копиљ еден :) Хахаха

Сериозно мислев мочко ни еден..со вакви работи шала настрана има девојчиња и деца со помала возраст *извенете на изразите

Дај бе ве молам не се шегувајте и сфатете ја темава сериозно.
2vagrav.jpg

Возраст не повеќе од 14 години.....

Требеше да напоменеш: луѓето со слабо срце,воопшто да не ги интересира девојката.
Хехх тие со слабо срце ке си речат дека е некоја гола фотка и први ке кликнат кога ке напишеш да не ги интересира :D

Никад не кликам на линк доколку гледам дека завршува на .swf :) јасно ми е што се работи а иначе го кликнав со изгасени звучници оти спијат моите. Да беа пуштени и да се разбудеа ќе ти дојдев и ќе те задавев копиљ еден :) Хахаха

Друже овие никогаш лично не ми претставувале страв а и многумина се научиени више... Ама да дојдеш од работа,од град или нешто да си отсутен блокиран да ти е мозокот,сто посто ќе те префркни!Особено ова со звукот.. :)

Возраст не повеќе од 14 години.....
Кога ќе помислам колку паметни деца има на 14 години, би ја спуштил границата за детево што ја отворило темата и би му дал 1 година (додуша на YouTube има и талентирани бебиња па им се извинувам што го ставам овој на иста возраст со нив, подолу не може :) ).

Значи колку го сакаат македонциве џастин бибер .. другар објавува на фб : во коментар голи слики од џастин бибер и ова го става во ком . 30 души во рок од 1 мин искоментираа ме исплаши .. напалени се по џастин хаха :pos:

Морам да те прашам нешто ама озбилна сум: Ти ОК си на ментално ниво? Дај преиспитај се

Back
На врв Bottom