И шема ќе бидеме ќе имаме Мистер Президент Тепач на жени кој сака да ни смени име абе овој да не кандидат за во Гејлада:pos2:
На човек со таква репутација Дорка Бркојановска три пати ќе размисли што ќе му каже:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шема ќе бидеме ќе имаме Мистер Президент Тепач на жени кој сака да ни смени име абе овој да не кандидат за во Гејлада:pos2:
За Фрчковки, не малку туку многу. За Иванов, нема шанси.Не личи на кодош, и колку што знам нема ништо такво во минатото.Gledaj si zlato. Poarno toa otkolku drugo.
Nego, a be, sto pravime ako se pokaze deka i Frle i Ivanov kodosi bile?
Oti toa vreme ne se stanuva asistent ili prof. na faks, ako barem malku ne si bil komunistce i kodosce?
А како тоа треба да изгледаат кодошите (информаторите)...За Фрчковки, не малку туку многу. За Иванов, нема шанси.Не личи на кодош, и колку што знам нема ништо такво во минатото.
Ljube da ti ebam sve najmilo sto sum te nekogas branel i podrzuval i sto sum gubel vreme da ubeduvam lugje da te branat i podrzuvat.интервју со љубе бошковски на алсат
http://www.videonik.com.mk/detail.asp?id=3229
за името збори од 01:07:00
I Taseva trgnete ja, se otkaza od kandidaturata.Нема потписи!