Иванов, Керим или Бошкоски?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

За кој кандидат ќе гласате?

• Ѓорѓе Иванов

Гласови: 123 34,4%
  • Срѓан Керим

Гласови: 101 28,2%
  • Љубе Бошкоски

Гласови: 63 17,6%
  • незнам (или нема да гласам)

Гласови: 71 19,8%

• Вкупно гласачи
    358
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно е злоупотребување власт друго е превземање на радикални мерки за искоренување на циганштилукот на народов.
Таквите радикални мерки се својствени за одредени периоди од историјата на земјата во која што престојуваш и носат име ФАШИЗАМ.

Не може во Германија казна за побрзо возење од дозволеното да е 30-40 еу а во Македонија од 50-250.

Срѓан Керим е македонец
ова СРЃАН ми е некако србски КЕРИМ е скроз некако од друга вера
ама сепак се тоа мои впечатоци, се надеваме сите тука на форумов дека ти ќе не просветлиш од каде на каде е Македонец или можеби ќе ги именуваш неговите родители и неговото потекло за да се покаже дека се исто „Македонски“ имиња, како и комуњарското форсирање на Керим во сфрј каде што не беше битно логичното

Се размислуваме и знаеме дека е така,исто како што Иванов е мераклија на BMW џипови со брат му,преку Бугарската врска.:toe:
искрено незнам ништо за Иванов, првпат читам на форумов, ама знам дека Керим е баш мераклија за мерцедес џипови и журки со бело робје во Будва:toe:

Таквите радикални мерки се својствени за одредени периоди од историјата на земјата во која што престојуваш и носат име ФАШИЗАМ.

Не може во Германија казна за побрзо возење од дозволеното да е 30-40 еу а во Македонија од 50-250.

Ако случајно ти текне некогаш дека не е точно тоа што го пишуваш, повели, па научи нешто и за Германија:

http://www.howtogermany.com/pages/driving.html

Или пак во Финска и милион евра,доколку NOKIA е твоја.:toe:

Што се случува? Човек не може а да не забележи дека нешто дебело и подло ни се готви во меѓународната политичка кујна,
Ako nekoj se obide nepristrasno i so otvoreni oci da gi protolkuva i povrze nastanite koi se slucuvaat vo regionot od 1-2 mesec dena posle Samitot na Nato pa se do denes, jasno ke mu bide sto se gotvi. :toe: :)
....која се претвори во војна...
Hihihihihi....:vozbud::vozbud::vozbud:

Ако случајно ти текне некогаш дека не е точно тоа што го пишуваш, повели, па научи нешто и за Германија:

http://www.howtogermany.com/pages/driving.html
Нема потреба да ги листам твоите `красиви` линкове.
Знам на дело. :helou:
и тоа еднаш не застана џандар и ни напиша 60 еу а шоферот сместа му кажа дека многу бара.
Џандарот одреагира ко на балкан да се родил,на варијанта јас сум овде шеф и знам најбоље од сите и зема 60еу.

АМА...
секоја една казна у Германија оди на проверка на второстепена комисија! Па пратија писмо у кое што молат да се наведе сметка на која што да вратат 25 еу.

Срѓан Керим дефинитивно.

Едноставно разликата во квалитет и искуство, имајќи ја во предвид позицијата за која претендираат, е далеку на страната на Керим.

Ako nekoj se obide nepristrasno i so otvoreni oci da gi protolkuva i povrze nastanite koi se slucuvaat vo regionot od 1-2 mesec dena posle Samitot na Nato pa se do denes, jasno ke mu bide sto se gotvi. :toe: :)

Hihihihihi....:vozbud::vozbud::vozbud:
А да ја преведеше содржината на тоа линковите?!? :pipi:

Се размислуваме и знаеме дека е така,исто како што Иванов е мераклија на BMW џипови со брат му,преку Бугарската врска.:toe:

Da ne mislis na JUG.

Skaric:
- Ivanov vo mnogu nesta me posekja na Obama :drk::drk: hahahahah kolku se izdrkani pa toa e cudo:tapp:

Од потписот.
Aha.... znaes, poezija samo poet moze uspesno da prevede ( a narocito takvi prekrasni dela kakvi onie na potpisot ), a jas za zal sum daleku od takva sposobnost :toe::toe:.... zatoa, ke si naucis albanski, pa ke ja razberes sodrzinata :) :toe:

btw.... potpisot i linkovite bas i nemaat vrska so temava, ne ni mi e jasno zosto se nafati za niv...

Не сте ми јасни, како тоа да го поддржите кандидатот зад кој ќе застане Груевски (или кој и да било друг), а сеуште да не го знаете? :toe:

Инаку, гласав за Керим. Иванов не го ни знам, а Љубе не можам да го замислам како претседател. Не знам зошто. :toe:

Брат Љубе си го сакам, можеби најмногу, но не како претседател. Татко да ми е не би го гласал.

Ѓорѓе, немам забелешки за него. нека се официјализира кандидатурата па ќе видиме конкретно за каков материјал се работи. иако рака на срце не можам да речам дека е анонимус, кога не е. го знаеме сите добро кој е и што е.

Керим, хм.. не. не сакам туѓо вино со македонска етикета. сакам македонско вино, нека е и без етикета. ама македонско.
Македонија да немаше отворени прашања како ова со името, тогаш не би се сомневал дека Керим би бил добар претседател, но во ваква ситуација е како да правам пакт со ѓаолот.

Ај батали не се разбираме..... за да се разбереме треба на пиво да отидеме и вербално, вака пишано не ни оде баш очигледно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom