Иванов, Керим или Бошкоски?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

За кој кандидат ќе гласате?

• Ѓорѓе Иванов

Гласови: 123 34,4%
  • Срѓан Керим

Гласови: 101 28,2%
  • Љубе Бошкоски

Гласови: 63 17,6%
  • незнам (или нема да гласам)

Гласови: 71 19,8%

• Вкупно гласачи
    358
Статус
Затворена за нови мислења.
Иванов, без трошка двоумење. На неколку пати кажав зашто. Он е за мене вистинскиот избор. Такви луѓе и се потребни на Македонија!

Да, да ама проценките на Институтот за Демократија се точни :toe:

Не сте ми јасни, како тоа да го поддржите кандидатот зад кој ќе застане Груевски (или кој и да било друг), а сеуште да не го знаете? :toe:

Инаку, гласав за Керим. Иванов не го ни знам, а Љубе не можам да го замислам како претседател. Не знам зошто. :toe:

Значи, кандидатот зад кој Груевски ќе застане, АКО биде ИВАНОВ, не можеш да кажуваш дека не е познат и дека не го знаат сите, па затоа гласаат за него зашто е од ВМРО. Еве прва ти кажувам, кој и да го кандидира тој човек, јас за него би гласала, за претседател гласам за човек, не за партија.

А пак тој Иванов... Ни чуен ни виден :uvo:, ајде претседател ке го гласаме. Побрзо би гласал за Мистичен ако се кандидира отколку за него.
Се на се, ситуацијата е катастрофа, и стварно незнам за кого да гласам. А сигурен сум дека поголем дел од форумџиите ке се сложат со мене. Така да, според се, не излегувам на гласање, или ке го направам ливчето неважечко.

Добро, значи, има кампањи имате време да го запознаете и да видите што е како. Значи константно народот во Македонија се жали дека се вртат едни исти, дека треба нови сили, дека треба нови чесни луѓе. Се појавуваат такви и вие одма ете не го знаеме. Дајте му шанса да го запознаете. Не да го отфрлате од старт, зашто ете не го знаете. Не е секогаш битно колку пати некој се појавил на телевизија.

Grujo kje go prakja Boshkovski povtorno vo HAG,mu go sprema toa pred kandidaturata ili za vreme na kampanjata.

Grujo kje go prakja Boshkovski povtorno vo HAG,mu go sprema toa pred kandidaturata ili za vreme na kampanjata.
А ич нема да се изненадам,право да ти кажам.
:toe:
Братот можда е ваков или таков,али не е типично селско злопамтило.
И што е најважно,има душа и знае да прашта,голем е во душата.

Дур ова фашистиве што у моментов се претставуваат за вмровци а уствари се дпбне-оовци... то бе не прашта.
Тоа се се собрани момци са села кои што директно од керпич и wc у двор `напредуело` на функција и секоја една можност да се врати назад у керпичот страшно ги погодуе и се спремни на секакво `дејство` само и само да не се враќаат таму.
Па затоа видиш... они се спремни да се откажат и од брат Љубе.
Истиот тој на кој што ораторики му пишуваа до скоро.

Го нашле они син му на слика со татароглу... :nesvest:
Дпбне-овците немаат чест и се свесни колку беља направиле и колку им го собираат.Затоа,типично фашистички,се поставуаат и дејствуваат.
Али што би рекол дедо ми,ќе им се скрши колата и на нив !!! :vozbud::vozbud::vozbud:

е. Дајте му шанса да го запознаете. Не да го отфрлате од старт, зашто ете не го знаете. Не е секогаш битно колку пати некој се појавил на телевизија.
Не,не... фала!!!
NO PASARAN !!!
Ова е од на Гвујо тупото апаратчиците.
Не само што нејќу шанса да му дадам него и у затвор сакам да го пикнам.
Стојков за Министер за Внатрешни Работи !!!
Па да им ебе матер по списку.

Не,не... фала!!!
NO PASARAN !!!
Ова е од на Гвујо тупото апаратчиците.
Не само што нејќу шанса да му дадам него и у затвор сакам да го пикнам.
Стојков за Министер за Внатрешни Работи !!!
Па да им ебе матер по списку.

Не мораш. Ова се однесуваше на оние кои не го знаат. Џабе пишуваш толку драматично, ги драматизираш работите, а немаш аргумент против човекот. Особено не за да го пратиш во затвор.

Па немој да ги лажеш тие што не го знаат.

Јас не ги лажам, јас им кажувам работи што сум ги видела и сведочела. Значи човекот ми е професор две години и сум видела како се однесува и знам колку е ценет и сакан. А најнапред ЧЕСЕН! Ти не ги драматизирај работите, затоа што сум сигурна дека не го ни знаеш, туку имаш слушано за него.

Јас не ги лажам, јас им кажувам работи што сум ги видела и сведочела. Значи човекот ми е професор две години и сум видела како се однесува и знам колку е ценет и сакан. А најнапред ЧЕСЕН! Ти не ги драматизирај работите, затоа што сум сигурна дека не го ни знаеш, туку имаш слушано за него.
Твојот човек како професор можда е супер...
ама надвор од факултетот уопште не е цвеќе за мирисање.

А јас навистина сакам,како советник на премиерот кој го наруши Евроинтегративниот и безбедносниот концепт на Македонија,истиот оној премиер кој што донесе,увезе толку многу зла крв и поделби меѓу граѓаните на оваа убава држава,Иванов да биде повикан на одговорност.

Па таму детално да објасни што тоа он и зошто советуел,и дали он имал некаков инфлуенс врз премиерот или пак премиера подобно на претходника му в`в ВеМеРеО-то... е получавал фикс идеи докато спи.

Па јас кога го гледав како го вреѓа Бранко, видов дека е ко некоја баба колначка, значи онолку селски чоек да дојди за претседател НЕ!

Колку и да му згрешил Бранко, колку и да згрешиле од царина шо го фатиле брат му на сред шверц, колку и да му помогнал Грујо за брат му да излезе од затвор, колку и да сака овој човек да биде претседател, тој воопшто не може така да се однесува, пошто ај денес седи со Грујо и Боце на маса, може да збори што сака, но утре ќе седне со некој саглам премиер или претседател на држава.

Па јас кога го гледав како го вреѓа Бранко, видов дека е ко некоја баба колначка, значи онолку селски чоек да дојди за претседател НЕ!

Колку и да му згрешил Бранко, колку и да згрешиле од царина шо го фатиле брат му на сред шверц, колку и да му помогнал Грујо за брат му да излезе од затвор, колку и да сака овој човек да биде претседател, тој воопшто не може така да се однесува, пошто ај денес седи со Грујо и Боце на маса, може да збори што сака, но утре ќе седне со некој саглам премиер или претседател на држава.

Ауууу ми текна сега кој е, ми текнува на изјавата... Е стварно беше малце гадна. Не ми текнува на точните зборови ама дефинитивно беше малце...

Се потврдија анализите дека љубе бошковски ќе биде тројанскиот коњ во ВМРО... Не за џабе така на брзинка го пуштија од Хаг клетникот. Токму во исто време кога почнаа керим АНТИМАКЕДОНЕЦОТ да го рекламираат за Македонски патриот. Се си доаѓа на свое место. Само може да пушат скотовите антимакедонски. Ѓорѓе Иванов ќе биде Претседател каков што оваа земја заслужува, а со тоа конечно ќе имаме Македонец за Претседател. Не за џабе антимакедонциве овде на форумот предводени од симпатичниот дебелко ѕевчо, инстинктивно крекаат против него :pos2:

Се потврдија анализите дека љубе бошковски ќе биде тројанскиот коњ во ВМРО... Не за џабе така на брзинка го пуштија од Хаг клетникот. Токму во исто време кога почнаа керим АНТИМАКЕДОНЕЦОТ да го рекламираат за Македонски патриот. Се си доаѓа на свое место. Само може да пушат скотовите антимакедонски. Ѓорѓе Иванов ќе биде Претседател каков што оваа земја заслужува, а со тоа конечно ќе имаме Македонец за Претседател. Не за џабе антимакедонциве овде на форумот предводени од симпатичниот дебелко ѕевчо, инстинктивно крекаат против него :pos2:
Со таква проста машина како тебе човек не вреди и да проба да дебатира.
А администраторите,еднаш за секогаш треба да покажат дека Световид,Трн у Око и Братот немаат ексклузивно право НЕКАЗНЕТО да вреѓаат било кого.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom