Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ве симнеме од облаци гледам многу се дигнавте :)
Мислиш вие треба да се качите погоре,глеам една нула кај вас на табела :)
Да не ви пееме наредна сезона Let it B... ?

Претерав,ајде може да стигнете до 6 то место ама ние да бидеме четврти :)
Пејо има новости за шутирањево на Карло?

Jок нигде бе мрда :S највероватно по сите пресметки вие треба да го јадете гневот,или ке си иде ако изгубат.
Ова е шо би се рекло win-win ситуација за нас,а за вас е шанса да тепате каква што никад сте немале :)

Jок нигде бе мрда :S највероватно по сите пресметки вие треба да го јадете гневот,или ке си иде ако изгубат.
Ова е шо би се рекло win-win ситуација за нас,а за вас е шанса да тепате каква што никад сте немале :)
Увек е вака пред утакмицата со милан,ќе изгуби Лацио и пак све по старо ќе остане тој буцкото...а бе ако ве исплескаме наредна недела ќе ви иде у корист ќе го шутнат левиот,размисли за предлогов да навиваме заедно за Лацио против милан :pos:

Рано е за прогноза..Две кола има од почетокот на сезонава, така да се може да се случи до 38мо коло..Иако Милан имаше многу разочарувачки старт сезонава, мислам дека две кола не е доволно за да се отпише од конкурентите..Од друга страна наредно коло игра со Лацио, и тогаш ќе ја видиме спремноста на двата клуба..Јувентус по сите малери на натпреварот со Удинезе (2стативи, и милион шанси) конечно ја забележа првата победа, Интер исто ја забележа првата победа..

Директорот на Катанија: Мурињо треба да добие бокс по муцката!

Директорот на Катанија, Пиетро Ло Монако излезе со сензацинален напад врз Жозе Мурињо велејќи дека Португалецот поради својата ароганција и отсуство на почит кон противниците, треба да добие тупаница во муцката.

Интер во саботата ја совлада Катанија со 2-1, Мурињо и пред а и по натпреварот изјави дека неговиот тим е многу подобар од Катанија. "Ние сакаме да победиме, треба да победиме и мислам дека ќе победиме бидејќи сме подобри, и како тим и како индивидуалци" - изјави Мурињо пред натпреварот.
По победата португалскиот стратег изјави: "Катанија си ја играше својата игра, но вистинскиот резултат требаше да биде 3-1, 4-1 или 5-1".
Ваквите изјави го налутија директорот на Катанија, Пиетро Ло Монако, кој не се двоумеше вербално да го нападне Мурињо.
"Некој кој изјавува такви работи нема почит кон своите противници, нема почит кон земјата во која работи и тренерите" - изјави Ло Монако.
"Тој треба да си мисли на своите проблеми. Доколку не победи оваа година, треба да си ги спакува куферите и да се врати во својата татковина".
"Мурињо едноставно треба да добие тупаница по муцката" - сензационално изјави директорот на Катанија.

Ло Moнако изгледа дека не го познава доволно Мурињо кој скоро секогаш влегува во психолошка војна со своите противници.
:vozbud::vozbud:

извор: 24фудбал

Ќе ве симнеме од облаци гледам многу се дигнавте :)

Оф оф кој ќе симнувал од облаци, глеајте вие излезете на површина па за да почнете да симнуате од облаци.Хехех поз до Крешовердие, ѕверска песна :helou:

Што му стана на Милам, ме разочара, изгледа треба тренер да смени :(
Лацио дроби, фаворит за Лигата на шампионите, иаку ништо не се знае но стартот на Лацјаните покажаа многу добра игра и мислам дека ке постигнат многу но да не прогнозираме за џабе, енос 2ро коло.

Што му стана на Милам, ме разочара, изгледа треба тренер да смени :(
Лацио дроби, фаворит за Лигата на шампионите, иаку ништо не се знае но стартот на Лацјаните покажаа многу добра игра и мислам дека ке постигнат многу но да не прогнозираме за џабе, енос 2ро коло.
ДА бе.. Лацио и Милан ќе играат финале во лига на шампиони...

еве го тимот на колото според Гоал...

Team Line-Up

Bizzarri

Maggio Lichtseiner Ferrari Maicon

Camoranesi Sissoko Hamsik

Lavezzi Milito Miccoli

Honourable Mentions:

Giorgio Chiellini (Juventus)

Domenico Criscito (Genoa)

Paolo De Ceglie (Juventus)

Fabio Simplicio (Palermo)

Antonio Nocerino (Palermo)

Edinson Cavani (Palermo)

Goran Pandev (Lazio)

Mauro Zarate (Lazio)

Andrea Gasbarroni (Genoa)

Директорот на Катанија: Мурињо треба да добие бокс по муцката!

Директорот на Катанија, Пиетро Ло Монако излезе со сензацинален напад врз Жозе Мурињо велејќи дека Португалецот поради својата ароганција и отсуство на почит кон противниците, треба да добие тупаница во муцката.

Интер во саботата ја совлада Катанија со 2-1, Мурињо и пред а и по натпреварот изјави дека неговиот тим е многу подобар од Катанија. "Ние сакаме да победиме, треба да победиме и мислам дека ќе победиме бидејќи сме подобри, и како тим и како индивидуалци" - изјави Мурињо пред натпреварот.
По победата португалскиот стратег изјави: "Катанија си ја играше својата игра, но вистинскиот резултат требаше да биде 3-1, 4-1 или 5-1".
Ваквите изјави го налутија директорот на Катанија, Пиетро Ло Монако, кој не се двоумеше вербално да го нападне Мурињо.
"Некој кој изјавува такви работи нема почит кон своите противници, нема почит кон земјата во која работи и тренерите" - изјави Ло Монако.
"Тој треба да си мисли на своите проблеми. Доколку не победи оваа година, треба да си ги спакува куферите и да се врати во својата татковина".
"Мурињо едноставно треба да добие тупаница по муцката" - сензационално изјави директорот на Катанија.

Ло Moнако изгледа дека не го познава доволно Мурињо кој скоро секогаш влегува во психолошка војна со своите противници.

извор: 24фудбал

Си го бараше , си го доби :toe:, e не , ќе го чешла .

Mourinho: Who The Hell Is Lo Monaco? :smir:

. . . Mourinho has now responded to these comments, during which he belittles Lo Monaco by saying that he has never heard of the person.

"Some time ago I said that there were people who wanted to be on the first page of the newspapers by using my name and talking about me,” said ‘The Special One’.

“I have a sponsor who pays me to advertise him, and I do not give free publicity to anyone.

“As for Lo Monaco I do not know who he is. With the name Monaco I have heard of Bayern Monaco (Munich) and the Monaco GP, the Tibetan Monaco (Monk), and the Principality of Monaco. ( LOL )

“I have never heard of any others.”

This response by Mourinho, as amusing at is, is likely to lead to more accusations of arrogance and disrespect by the Calcio community.

- goal.com

Си го бараше , си го доби :toe:, e не , ќе го чешла .

Mourinho: Who The Hell Is Lo Monaco? :smir:

. . . Mourinho has now responded to these comments, during which he belittles Lo Monaco by saying that he has never heard of the person.

"Some time ago I said that there were people who wanted to be on the first page of the newspapers by using my name and talking about me,” said ‘The Special One’.

“I have a sponsor who pays me to advertise him, and I do not give free publicity to anyone.

“As for Lo Monaco I do not know who he is. With the name Monaco I have heard of Bayern Monaco (Munich) and the Monaco GP, the Tibetan Monaco (Monk), and the Principality of Monaco. ( LOL )

“I have never heard of any others.”

This response by Mourinho, as amusing at is, is likely to lead to more accusations of arrogance and disrespect by the Calcio community.

- goal.com

Типов е навистина арогантен. Ако не знај да врати почнува со навреди. Златно правило нападот е најдобра одбрана. (Жалам ама не важи во италија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom