Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо е тоа Интер бе ? дан мислиш Интел ?Интер форевер!!!
Навистина??! А да треснеше нешто уште поглупаво?!
pa nervirat me inter
Е шо да не следеше до сега ц2?На 7ми Септември, пред две кола...
Обрнете внимание на резултатите во заграда т.е на полувреме.
![]()
Не планирав веке да следам Италијански фудбал...ма, ова се вика фудбал ?
Пред цела светска јавност...после Фифа и Уефа се бореле против овие работи. Мрш сите у пм...БРУКА!
Братучед,може да знам од кај ти е ова сликава,дали може да се добие изворот?На 7ми Септември, пред две кола...
Обрнете внимание на резултатите во заграда т.е на полувреме.
![]()
Не планирав веке да следам Италијански фудбал...ма, ова се вика фудбал ?
Пред цела светска јавност...после Фифа и Уефа се бореле против овие работи. Мрш сите у пм...БРУКА!
Е шо да не следеше до сега ц2?
Тоа ти е селска лига.. како кај нас регионите шо се. Уствари тоа е уште подолу. Нешто како општинска..
Се собрале екипи од селата и ќе играат фудбал...
Местење има секаде. И во Италија и во Шпанија па и во Англија.
BWin е спонзор на големи клубови како Милан и Реал и не можи да не се очекува од нив да не наместат нешто. Па како ќе си ги извади бвин вложените пари...
Исто така бвин е спонзор на цела португалска лига...
Местење имало, има и ќе има. Само да не биди тоа во огромни размери како што беше во Италија пред неколку сезони.
Јувентус и останатата багра го местеа цело првенство за што и на крај беа казнети.
Тоа беше доволно предупредување. Ако има и во иднина ќе има поригорозни казни.
Се сложувам со се, но проблемот е што тоа не се случува само во Италија за да ја критикуваме само Италијанската лига и федерација..Ма нека е и селска лига. Се додека може да се уплати во кладилница(нашиве лиги неможе да се уплаќаат) ова е професионално местење. Ако сакаш ке ти покажам линк каде се уплатени три тикета(еден за цела Ц1/а, еден за Ц1/б и еден Ц1/ц) со резултат Х на полувреме.
Работата е...сето тоа се случува пред цела јавност, и пред Фифа и Уефа а највеке пред Италијанската Федерација која докажа(со ова) дека си мести утакмици кога ке посака и кој ке посака.
Ај сега кажи ми зошто не реагира Фифа и Уефа за овие натпревари не ја казни федерацијата. Класично перење на пари, кое фифа и уефа дотолку сака може лесно да им стави крај...али очигледно несака.
Го спомена Калчополи, и покрај тој скандал во федерацијата, покрај сите промени на кадровите во таа федерација и смена на "местачите"...они си продолжуваат со иста работа.
a pa za inter pa da se rodam nema da navivam za niv samo milan i juve gi cenam i fiorentina
LaRomaSiAmoNoi
а за Каљари, Торино, Палермо, Удинезе и Џенова не навиваш?
Демек помисли дека Интер ќе бидат први ? :smir: