- Член од
- 8 јануари 2015
- Мислења
- 150
- Поени од реакции
- 43
- Возраст
- 31
Има ли уште?Последно зедов паковање од 2кг и беше добар, не е како свежиот од 300 за кгали брка работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли уште?Последно зедов паковање од 2кг и беше добар, не е како свежиот од 300 за кгали брка работа.
Е тоа да провериш самиот е најдобро, јас го зедов во автокоманда, али не сум во Скопје веќе 2 недели, па не знам дали има или неИма ли уште?
Во поголемите маркети на Стокомак би требало да има, зависи во која населба си побарај 

Знам дека немаше досега, ама да не сте виделе некаде белки од јајца во тетрапак или шише? Толку ли сме далеку од светот?![]()

Јас обично го јадам варен на Птуј со не повеќе од една ипол кришка 100 % интегрален леб и со салата ама веќе некако ми здосадува,споделете некој совет како го приготвувате стекот и со што го јадете ? 
Вака имам пробано, ептен фино испаѓа на вкус.Како го приготвувате стекот и со што го јадете да ви биде повкусен ?Јас обично го јадам варен на Птуј со не повеќе од една ипол кришка 100 % интегрален леб и со салата ама веќе некако ми здосадува,споделете некој совет како го приготвувате стекот и со што го јадете ?
![]()
Јас го пржам во тава без масло заедно со зеленчук, го печам со компир или ориз и зеленчук, или пак варен со зачини и зеленчук. Специјален рецепт немам бидејќи турам што ми се најде при рака: моркови, грашок, брокула, компир, пченка, тиквици, пиперки, домат, модар патлиџан, туршијаКако го приготвувате стекот и со што го јадете да ви биде повкусен ?Јас обично го јадам варен на Птуј со не повеќе од една ипол кришка 100 % интегрален леб и со салата ама веќе некако ми здосадува,споделете некој совет како го приготвувате стекот и со што го јадете ?
![]()
што имам тоа јадам од страна на зеленчук, а без зеленчук речиси и да не седнувам на маса.Како без масло?? Што му ставаш ?Јас го пржам во тава без масло заедно со зеленчук, го печам со компир или ориз и зеленчук, или пак варен со зачини и зеленчук. Специјален рецепт немам бидејќи турам што ми се најде при рака: моркови, грашок, брокула, компир, пченка, тиквици, пиперки, домат, модар патлиџан, туршијашто имам тоа јадам од страна на зеленчук, а без зеленчук речиси и да не седнувам на маса.
Тавата ми е за без масло, му ставам вода малку додека да омекне зелечукот на старт и доаѓа делумно подварено. Инвестирај си во добра тава и нема да имаш потреба од масло.Како без масло?? Што му ставаш ?
Од каде ја зема тавата? И каде да барам такви тави ?Тавата ми е за без масло, му ставам вода малку додека да омекне зелечукот на старт и доаѓа делумно подварено. Инвестирај си во добра тава и нема да имаш потреба од масло.
Тавата ми е за без масло, му ставам вода малку додека да омекне зелечукот на старт и доаѓа делумно подварено. Инвестирај си во добра тава и нема да имаш потреба од масло.
Јас оваа ја зедов околу 1500 денари на блек фрајдеј од Нептун, Тефал со титаниум, сега имаш и керамички Делимано во кои не се лепи храната доколку ја правиш без масло. Али и во оваа кај мене е подобро да се стави барем малку вода, потоа и стекот и зеленчукот си пуштаат од нивниот сок и не ти треба масло.[DOUBLEPOST=1452696256][/DOUBLEPOST]Од каде ја зема тавата? И каде да барам такви тави ?
Не сум сретнал дека има некаква штета, а правам и самиот на секои 2-3 месеци крвна слика и немам никаков проблем, а јадам секојдневно пржено без масло.Нели приженото го бие лош глас, али мислам тоа е ради маслото при прижење. Пошто подолго си во играва имаш истражено дали е лошо да се јаде пржено секој ден али без никакво масло ?. Јас можда 5-6 месеци веке јајцата и стекот си ги јадам пржени без ништо и супер ми се.
