Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.wolframalpha.com/
Измери колку тежат 20 бадеми () и пиши на страната на пр. 80g almonds.
Додека да си сменам мислењето си ме цитиралНеам вага ради тоа прашав.
окКупувате толку многу суплементи, немате пари за една вага...
Купувате толку многу суплементи, немате пари за една вага...
Гледам поставуваш прашања на многу работи, еве ти еден интересен текстКолку калории има во 20 бадеми ? и дали е лошо да се јадат печените,солени ?
Tи вежбаш 5 години, личиш ко да си почнал вчера.Купувате толку многу суплементи, немате пари за една вага...
Ама ти немаш вага.Tи вежбаш 5 години, личиш ко да си почнал вчера.
Битно е фитнес тренер, има своја теретана и плука по теретаните на другите за тоа како тие незнаат и бла бла, али ок од алиштата на човек може да му се придаде, од паметот тешко.Tи вежбаш 5 години, личиш ко да си почнал вчера.
Ако треба да се воведат стандарди ти прв треба да ја затвориш теретаната и да не му ги собираш парите на народот. Гледам слики на форумов и се еден ист си другарче. Подобро тело имаат од тебе луѓе кои јадат што ќе стигнат и товараат дрва или копаат по улици, а ти си стигнал да делиш совети на останатите, а за себе не си научил да се промениш и одржаваш. Ако кажеш дека немаш пари, тогаш од каде да отвориш теретана, ваљда и од неа вадиш со стручноста твоја. Немам ништо лично, али дај симни се малку на земја и размисли колку си ти самиот стручен за овој спорт. Погледни дел од тренерите и види што стигнале да направат во животот за да бидат ценети во овој спорт.Никаде не плукам по теретаните.
Плукам по нестручноста на одредени теретани и пишав што значи позади сето тоа.
Ако треба стандарди да се воведат прв сум за тоа.
Што правам како правам, тоа е моја работа.
Јас не следам клипови на интернет, читам книги се едуцирам.
Сум ги чул ги следам дел од нив, а највеќе schoenfield, Helms и сите од тимот 3dmj.
И ова го сакам и го работам професионално, ако тебе не ти се допаѓа имаш избор да не ме читаш.
Ти препорачувам да го направиш тоа.