Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Колку калории има во 20 бадеми ? и дали е лошо да се јадат печените,солени ?

Неам вага ради тоа прашав.
Додека да си сменам мислењето си ме цитирал :D Види ми го пак постот :)

Или еве ти:

MSP47220hc47c3g44f646d00004618b58bccd9b27a

Купувате толку многу суплементи, немате пари за една вага...
:cuc: се јави просветителот, основачот на спортот т.н бодибилдинг, богот на мускулите....:pos:[DOUBLEPOST=1412523047][/DOUBLEPOST]
Колку калории има во 20 бадеми ? и дали е лошо да се јадат печените,солени ?
Гледам поставуваш прашања на многу работи, еве ти еден интересен текст

Не сум бог, само кажувам нешто што веќе требало да се направи.

Tи вежбаш 5 години, личиш ко да си почнал вчера.
Битно е фитнес тренер, има своја теретана и плука по теретаните на другите за тоа како тие незнаат и бла бла, али ок од алиштата на човек може да му се придаде, од паметот тешко.

Никаде не плукам по теретаните.
Плукам по нестручноста на одредени теретани и пишав што значи позади сето тоа.
Ако треба стандарди да се воведат прв сум за тоа.

Никаде не плукам по теретаните.
Плукам по нестручноста на одредени теретани и пишав што значи позади сето тоа.
Ако треба стандарди да се воведат прв сум за тоа.
Ако треба да се воведат стандарди ти прв треба да ја затвориш теретаната и да не му ги собираш парите на народот. Гледам слики на форумов и се еден ист си другарче. Подобро тело имаат од тебе луѓе кои јадат што ќе стигнат и товараат дрва или копаат по улици, а ти си стигнал да делиш совети на останатите, а за себе не си научил да се промениш и одржаваш. Ако кажеш дека немаш пари, тогаш од каде да отвориш теретана, ваљда и од неа вадиш со стручноста твоја. Немам ништо лично, али дај симни се малку на земја и размисли колку си ти самиот стручен за овој спорт. Погледни дел од тренерите и види што стигнале да направат во животот за да бидат ценети во овој спорт.
Charles Glass, Tyrone Bell, George Farah, Christian Thibaudeau и тн и тн
И за разлика од тебе луѓе кои на изглед немаат можеби добро тело, но се професори на светски реномирани универзитети и признати имиња во спортот како што е Tudor Bompa, Tony Schwartz, Thomas J. Myslinski Jr., Prof. Dr. Yuri Verkhoshansky (The father of plyometric)....
И да не ги редам уште еден куп други кои претпоставувам дека не си ги ни чул. Не се учи од типчиња како што се Hulse, Buff Dudes и компанија туку од луѓе како што ти ги наброив погоре, луѓе кои имаат цели трудови од кои се студира на реномирани факултети и се лични тренери на најдобрите имиња во овие спортови (далеку од тоа дека George Farah, Glass треба да ги слушаш во глобала, но за основата која за секој рекреативец е доволна е ок).

Што правам како правам, тоа е моја работа.
Јас не следам клипови на интернет, читам книги се едуцирам.
Сум ги чул ги следам дел од нив, а највеќе schoenfield, Helms и сите од тимот 3dmj.
И ова го сакам и го работам професионално, ако тебе не ти се допаѓа имаш избор да не ме читаш.
Ти препорачувам да го направиш тоа.

Што правам како правам, тоа е моја работа.
Јас не следам клипови на интернет, читам книги се едуцирам.
Сум ги чул ги следам дел од нив, а највеќе schoenfield, Helms и сите од тимот 3dmj.
И ова го сакам и го работам професионално, ако тебе не ти се допаѓа имаш избор да не ме читаш.
Ти препорачувам да го направиш тоа.

Го избрка последниот човек шо те чита уствари :D
Congratz! Сеа те читаат 0 луѓе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom