- Член од
- 9 март 2014
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 11
https://www.youtube.com/watch?v=OGX9U2c9kCIнекој рецепт за благо нешто за време на чистење ? опасни кризи пагаат![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://www.youtube.com/watch?v=OGX9U2c9kCIнекој рецепт за благо нешто за време на чистење ? опасни кризи пагаат![]()
Линк. Лично го користам цело време и мене ми е топ. Ако се одлучиш за ова никако немој да се водиш спрема начинот на употреба што е на кутијата. Прави си го онака како што тебе ти одговара.Дали и каде се продаваат изотонични пијалоци на растворување?
Фала друже! Колку време ти трае тебе едно вакво пакување, според твојот начин на употреба?Линк. Лично го користам цело време и мене ми е топ. Ако се одлучиш за ова никако немој да се водиш спрема начинот на употреба што е на кутијата. Прави си го онака како што тебе ти одговара.
Jas go pravam poretko, ne mozam mn blago da go pijam i trae 3-4 nedeli. Go pijam za vreme na trening a nedelno iam po 9/10 treninga.Фала друже! Колку време ти трае тебе едно вакво пакување, според твојот начин на употреба?
Може ќе ти е чудна комбинацијава но искрено е нешто супер што ми го држи апетитот 6 часа без да помислам на јадење.некој рецепт за благо нешто за време на чистење ? опасни кризи пагаат![]()
ке го пробам утре ајде да видимеМоже ќе ти е чудна комбинацијава но искрено е нешто супер што ми го држи апетитот 6 часа без да помислам на јадење.
Прво и основно е да не го надминиш дневниот калориски внес, втора работа е да имаш добар нутритивен сооднос да речиме 40-30-30 % јх. пр. ма. во зависност од физичката активност целта што сакаш да ја постигниш и момрнталната состојба.Јатките се одлична храна меѓутоа треба да внимаваш со нив затоа што имаат многу калории кои се од масти...Јогуртот и млекото нека бидат обезмастени, а кашкавалите и сирењето замени го со урда...Макароните нека бидат интегрални исто како и лебот....шеќерот и соковите колку што можиш повеќе избегнувајги и исфрли ги пд употреба.Имам некои прашања во врска со здрава храна, бидејки сум оовие две недели на здрава храна,би сакала да знам што да јадам, а што не.
Семките дали дебелеат?Исто јаткастите плодови како лешници, бадеми.
Дали дебелее пола чинија макарони без никакви додатоци?
Купечко приготвено пире?
И дали се дозволени, или спаѓааат во здрава храна млечните производи?Јас се давам во јогурт, кашкавал и сиреење, денот не ми поминува без нив.![]()
Нема.GMO Free значи дека има или нема ГМО?