Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја на Малеш земав и подобра ми е од на Идеал Шипка тоа сувите струганици - не можам да ги голтнам.Таа урдата од Идеал Шипка ја видов во СП Маркет денес, ако некој го интересира.![]()
Во која поточно?Таа урдата од Идеал Шипка ја видов во СП Маркет денес, ако некој го интересира.![]()
Ја на Малеш земав и подобра ми е од на Идеал Шипка тоа сувите струганици - не можам да ги голтнам.
3.5% масленост
17% протеин
130 кило
Во која поточно?
Млекара Малеш, сеа за сеа само шо сум видел од шо прочитав на форумов, у реонски центар аеродром ја има.Од каде? Не сум ја сретнал..
Sent from my HTC One using Tapatalk
http://instagram.com/borishulkнекој рецепт за благо нешто за време на чистење ? опасни кризи пагаат![]()
Декстроза со протеинот..некој рецепт за благо нешто за време на чистење ? опасни кризи пагаат![]()
Имав можност да го запознаам еднаш Борис у живо Секоја чест за него!
Maлце офтопик ама овој треба full natty да е демек??
Не деMaлце офтопик ама овој треба full natty да е демек??
Колку грама протеини би требало да се конзумираат за оптимизирање на создавањето на мускулна маса?Бидејќи најдов една програма на bodybuilding.com и според неа треба по 4 грама на килограм телесна тежина...Мислам според мене тоа е претеризам..