Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Дали и каде се продаваат изотонични пијалоци на растворување?

Дали и каде се продаваат изотонични пијалоци на растворување?
Линк. Лично го користам цело време и мене ми е топ. Ако се одлучиш за ова никако немој да се водиш спрема начинот на употреба што е на кутијата. Прави си го онака како што тебе ти одговара.

Линк. Лично го користам цело време и мене ми е топ. Ако се одлучиш за ова никако немој да се водиш спрема начинот на употреба што е на кутијата. Прави си го онака како што тебе ти одговара.
Фала друже! Колку време ти трае тебе едно вакво пакување, според твојот начин на употреба?

Фала друже! Колку време ти трае тебе едно вакво пакување, според твојот начин на употреба?
Jas go pravam poretko, ne mozam mn blago da go pijam i trae 3-4 nedeli. Go pijam za vreme na trening a nedelno iam po 9/10 treninga.

sent from my galaxy S3 using tapatalk

ке ја пробам и јас ама ке видам дали со урда :D

Урдата дава млечен вкус и заедно со кокосот е супер работа :)

Имам некои прашања во врска со здрава храна, бидејки сум оовие две недели на здрава храна,би сакала да знам што да јадам, а што не.
Семките дали дебелеат?Исто јаткастите плодови како лешници, бадеми.
Дали дебелее пола чинија макарони без никакви додатоци?
Купечко приготвено пире?
И дали се дозволени, или спаѓааат во здрава храна млечните производи?Јас се давам во јогурт, кашкавал и сиреење, денот не ми поминува без нив.:X3:

Имам некои прашања во врска со здрава храна, бидејки сум оовие две недели на здрава храна,би сакала да знам што да јадам, а што не.
Семките дали дебелеат?Исто јаткастите плодови како лешници, бадеми.
Дали дебелее пола чинија макарони без никакви додатоци?
Купечко приготвено пире?
И дали се дозволени, или спаѓааат во здрава храна млечните производи?Јас се давам во јогурт, кашкавал и сиреење, денот не ми поминува без нив.:X3:
Прво и основно е да не го надминиш дневниот калориски внес, втора работа е да имаш добар нутритивен сооднос да речиме 40-30-30 % јх. пр. ма. во зависност од физичката активност целта што сакаш да ја постигниш и момрнталната состојба.Јатките се одлична храна меѓутоа треба да внимаваш со нив затоа што имаат многу калории кои се од масти...Јогуртот и млекото нека бидат обезмастени, а кашкавалите и сирењето замени го со урда...Макароните нека бидат интегрални исто како и лебот....шеќерот и соковите колку што можиш повеќе избегнувајги и исфрли ги пд употреба.

Се што е претерано се претвора во масти...

Sent from my ME173X using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom