Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено не сум ја пробал од Бадуко, утре на распоред имам риба , така да ке ја купам сакам да ја пробам. Верувам сегде ја има по маркетиве или само во Кам ?
кванташки брат.конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари![]()
овој спорт си сака пари ,искрени да бидеме .конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари![]()
овој спорт си сака пари ,искрени да бидеме .
...никој ништо за белки во прав ?!?белки во прав - нешто повеке за нив, како и кога би се консумирале , дали во шејк после тренинг со декстроза,
ми нудат за 900 денари 1 кг. со 78% протеин...вака на хартиа изгледа примамливо
дали некој има искуство, секое мислење е добредојдено
...каков е вкусот, дали смрди на јајца![]()
Ако се одлучиш за белки во прав земи си и б-комплекс одма....никој ништо за белки во прав ?!?
У право си ама мора малце да се смени, не иде секој ден да се јаде стекконзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари![]()
Адриана туната за цена и вкус ми е на прво место.Јас Бадуко и Адриана. Повеќе втората зашто пишува колку грама протеин има, Бадукото слабо состави![]()
И со пржени растат мускулите не се толку секирајМе интересира како го подготвувате стекот, рибата и сл. за да не ги изгуби некои хранливи материи, односно сакам да кажам да не се пржи. И ако има некој рецепти за некој протеински шејк напишете![]()
Ако ти одговара оваа анализа види, мада мислам дека сепак има разлика од сирење до сирење.Земав обезмастено сирење на пазар, е сеа таа ја прашав ми рече дека скоро и да немало масти во него, ама за белковини незнаеше да ми каже, некој ако има информација околу колку проценти би требало да содржи