Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Кај има мисиркино месо,неможам да најдам во месарнициве?Ако знае некој да ми каже каде и колку е цена за килограм би бил благодарен.

Каде се продава сурутка и по која цена?
Да бидам јасен, не оние готови протеини од сурутка, туку сурутка како продукт во кој им и јагленхидрати.

Кај има мисиркино месо,неможам да најдам во месарнициве?Ако знае некој да ми каже каде и колку е цена за килограм би бил благодарен.
Во поголеми маркети побарај, тешко во месарница. Цена е околу 300ден/кг

Каде се продава сурутка и по која цена?
Да бидам јасен, не оние готови протеини од сурутка, туку сурутка како продукт во кој им и јагленхидрати.
Види овде,незнам каква е ама има јаглехидрати,протеини,ја има како оглас па ако купиш пиши дали е добра http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1096706?searchID=3340074&Idx=1

Земав обезмастено сирење на пазар, е сеа таа ја прашав ми рече дека скоро и да немало масти во него, ама за белковини незнаеше да ми каже, некој ако има информација околу колку проценти би требало да содржи
Da ne e mlado sidenje aj daj slija i od kaj go kupi :-)

Во Тедико има замрзнат мисиркин стек, мислам 280 денари е кило.

Da ne e mlado sidenje aj daj slija i od kaj go kupi :)

imag0495ln.jpg

Од зелено пазарче кај што продаваат сирење

Како стои со протеини мисиркиното место? И колку оброци имаш во 1 килограм ?

Сигурен сум дека во Веро Центар има. Околу 290 денари е кило.

Во зависност каква цел имаш и колку ти се потребни протеини кај сите е различно, ако внесуваш повеке протеин тогаш имаш помалку порции, ако внесуваш помалку протеин тогаш имаш повеке порции

Упола од пилешкото, исто и упола калории. Јас за оброк ако јадам 150г пилешко, мисиркино земам 250-300г

јас повеќе од 3-4 ако мавнам и се нафрлам флеки по цело тело

:(
Секад по 5 јадам и носот површински ме чеша и пецка и црвен ми станува. Ама уште не сум утврдил дали е од јајцата, може и од нешо друго да е, али значи јајцата да не ги исклучувам а..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom