Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено не сум ја пробал од Бадуко, утре на распоред имам риба , така да ке ја купам сакам да ја пробам. Верувам сегде ја има по маркетиве или само во Кам ?
кванташки брат.конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари![]()
овој спорт си сака пари ,искрени да бидеме .конзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари![]()
овој спорт си сака пари ,искрени да бидеме .
...никој ништо за белки во прав ?!?белки во прав - нешто повеке за нив, како и кога би се консумирале , дали во шејк после тренинг со декстроза,
ми нудат за 900 денари 1 кг. со 78% протеин...вака на хартиа изгледа примамливо
дали некој има искуство, секое мислење е добредојдено
...каков е вкусот, дали смрди на јајца![]()
Ако се одлучиш за белки во прав земи си и б-комплекс одма....никој ништо за белки во прав ?!?
У право си ама мора малце да се смени, не иде секој ден да се јаде стекконзерва туна од 150г е 72 денари... незнам како ви се даваат пари![]()
Од друга страна сардините се нешто поефтини, мисиркино месо, телешко има поголем избор не треба да се ограничува само на едно.Адриана туната за цена и вкус ми е на прво место.Јас Бадуко и Адриана. Повеќе втората зашто пишува колку грама протеин има, Бадукото слабо состави![]()

И со пржени растат мускулите не се толку секирајМе интересира како го подготвувате стекот, рибата и сл. за да не ги изгуби некои хранливи материи, односно сакам да кажам да не се пржи. И ако има некој рецепти за некој протеински шејк напишете![]()
Инаку можеш да ја правиш со тостер ако не сакаш толку масло.Ако ти одговара оваа анализа види, мада мислам дека сепак има разлика од сирење до сирење.Земав обезмастено сирење на пазар, е сеа таа ја прашав ми рече дека скоро и да немало масти во него, ама за белковини незнаеше да ми каже, некој ако има информација околу колку проценти би требало да содржи