Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

  • Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
И тој од Меџик и тој од КАМ се само мелени кикирики. Од Меџик мене лично повеќе ми се допаѓа зашто има структура, овој од КАМ е премногу мазен.
Ако го купувате од Меџик купувајте го од Стокомак зашто е истиот како во Тинекс само многу поефтин.
А тој од КАМ е 42 денари 200гр ако не се лажам.

Инаку дали некој пробал путер од непечени кикирики?
 

Има некој искуство со оваа ? Колку е поздраво стекот од пржен ма маслиново
 
Билдери, што е работава со стекот, многу поефтинел :D

Не сум јадел многу време стек, али денес ми падна во очи во Стокомак 2кг стек за 209 денари, дури ја препрашав и вработената да не е случајно грешка, вика не толку е.
Лани овој период истиот ако не се лажам беше 320 денари.
Автоматски споено мислење:


Има некој искуство со оваа ? Колку е поздраво стекот од пржен ма маслиново
Пржење со маслиново е исто штетно колку и со сончогледово, т.е речиси сите масла се заебани кога ги изложуваш на висока температура.

Инаку со топол воздух треба да е поздраво, јас лани сакав да го земам тој од Филипс на 3 катови, ама ми испаднаа други трошоци и остана за подобри времиња :)
 
Билдери, што е работава со стекот, многу поефтинел :D

Не сум јадел многу време стек, али денес ми падна во очи во Стокомак 2кг стек за 209 денари, дури ја препрашав и вработената да не е случајно грешка, вика не толку е.
Лани овој период истиот ако не се лажам беше 320 денари.
Автоматски споено мислење:


Пржење со маслиново е исто штетно колку и со сончогледово, т.е речиси сите масла се заебани кога ги изложуваш на висока температура.

Инаку со топол воздух треба да е поздраво, јас лани сакав да го земам тој од Филипс на 3 катови, ама ми испаднаа други трошоци и остана за подобри времиња :)
Саламурен стекот или?
 
Замрзнат, 2 кг паковање со сина боја.
Бразилски, секаде низ МК веќе со месеци е испод 250 за 2кг, валда конкуренција, ради Кипер и таквите кои почнаа да го даваат за евтини пари, јас едно време го земав 199 за 2кг :D

Ем месо ем хормони. :pos:
 
Бразилски, секаде низ МК веќе со месеци е испод 250 за 2кг, валда конкуренција, ради Кипер и таквите кои почнаа да го даваат за евтини пари, јас едно време го земав 199 за 2кг :D

Ем месо ем хормони. :pos:
Не сум во тек, година и нешто како не вежбам, последниот период не јадев воопшто пилешко, а пак последниве месец и пол и никакво месо (само риба).

Додуша овој замрзнатиот стек го одјадов од поодамна, не дека свежиот е поздрав, ама барем е покревок.
 
Не сум во тек, година и нешто како не вежбам, последниот период не јадев воопшто пилешко, а пак последниве месец и пол и никакво месо (само риба).

Додуша овој замрзнатиот стек го одјадов од поодамна, не дека свежиот е поздрав, ама барем е покревок.
Еден bro tip, стекот свеж од месара е буквално истиот што го даваат 209 за 2кг.
Само тие што ги добиваат во паковања пд 10кг.
Едина разлика е што е добро одмрзнат.

Сега да го платиш скпро 200 денари за кило не вреди.

Едини асален стек или од некој што чува кокошки или од Перутнина/Цекин.

За тој од Слога незнам.
 
Еден bro tip, стекот свеж од месара е буквално истиот што го даваат 209 за 2кг.
Само тие што ги добиваат во паковања пд 10кг.
Едина разлика е што е добро одмрзнат.

Сега да го платиш скпро 200 денари за кило не вреди.

Едини асален стек или од некој што чува кокошки или од Перутнина/Цекин.

За тој од Слога незнам.
Свеж стек порано земав или од Веро или тој на тацна во Кам (Житница).
Во Веро обично словенскиот го имаше и е далеку поразличен кога ќе го зготвиш во споредба со овој замрзнатиот.

Сепак засега би го прескокнал во било која форма.
 
Свеж стек порано земав или од Веро или тој на тацна во Кам (Житница).
Во Веро обично словенскиот го имаше и е далеку поразличен кога ќе го зготвиш во споредба со овој замрзнатиот.

Сепак засега би го прескокнал во било која форма.
Што риба користиш?
 
Што риба користиш?
Мешам.
Од конзерва: сардина и туна.
Замрзнати: скуша, Аљаска Полок, Ослич, Папалина.
А знам да земам и од слатководните наши што има свежо. Здравје да извамам легитимација во Јануари и ќе гледам да си уловам самиот :D
 
Мешам.
Од конзерва: сардина и туна.
Замрзнати: скуша, Аљаска Полок, Ослич, Папалина.
А знам да земам и од слатководните наши што има свежо. Здравје да извамам легитимација во Јануари и ќе гледам да си уловам самиот :D
Еден од ретките на форумов што знае да даде нормален одговор без прчење.

Ти си бивши Кеплер така?

Барав едно време да не напушти, ќе немаше кој да го држи во живот подфорумов.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom