Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
и јас сум размислувал, ама немам никакви способности за едитирање видео, и плус немам добра камера што би снимала во HD квалитет. Не сакам видеата да се ко со шпорет на дрва снимани, и едитирани во муви мејкер... А информациите во глобала за почетниците се исти, а и ако имаш 2-3-5 години искуство со фитнес и бодибилдинг ќе имаш од искуство знаење да одговориш на 95% од прашањата.
Воглавно да. Покрај тоа јас би сакал да се споделуваат информации и за луѓето кои се заинтересирани за перформанси, сила.

Сум слушнал дека чоколадно млеко е добро послем тренинг да се пие.Сте за ова?Иначе за 40 ден има чоколадно млеко 500мл има 300кал 14.5гр протеини 50 ЈХ и 5гр масти

Сум слушнал дека чоколадно млеко е добро послем тренинг да се пие.Сте за ова?Иначе за 40 ден има чоколадно млеко 500мл има 300кал 14.5гр протеини 50 ЈХ и 5гр масти
Млекото споро се апсорбира, цената не е поволна, честа е лактоза интолеранцијата која бетер ќе е влошена после тренинг така да има подобри опции

Светскиот рекордер во скок со стап и еден од шесте кандидати за претседателското столче во Светската атлетска федерација, Сергеј Бубка, на конгресот кој ќе се одржи на 9 август, еден ден пред стартот на Светскиот шампионат во Москва ќе предложи додатоците кои спортистите ги користат во исхраната да бидат доведени до минимум со цел да се намали допингот но и оправдувањата на спортистите кои ќе бидат позитивни на допинг тест.

Ima li druga obezmastena urda vo Skopje osven taa na zdravje radovo izvarka sto ja imate spomnato na temava?

Смојмировска урда.
3.5 грама масти,17 грама протеини и 2.5 грама јаглехидрати.

Ima li druga obezmastena urda vo Skopje osven taa na zdravje radovo izvarka sto ja imate spomnato na temava?
Абе урдата од Здравје Радово има 10 грама масти на 100 грама урда. Тоа ако е обезмастено...

Иначе некој спомна дека изварката од Идеал Шипка не се произведува веќе, ја нема низ маркетите, а исто така некој спомна за нискомаслена урда од Смојмирово, јас ја пробав ама не можам да ја јадам, многу ми е водена...

Абе урдата од Здравје Радово има 10 грама масти на 100 грама урда. Тоа ако е обезмастено...

Иначе некој спомна дека изварката од Идеал Шипка не се произведува веќе, ја нема низ маркетите, а исто така некој спомна за нискомаслена урда од Смојмирово, јас ја пробав ама не можам да ја јадам, многу ми е водена...
Moja greshka :D mislev na taa od Ideal Sipka izvarka. Na Zdravje Radovo ja jadev do sega najubava e ama mn e masna za cutting :) a taa od Smojmirovo kade moze da se najde ?

Moja greshka :D mislev na taa od Ideal Sipka izvarka. Na Zdravje Radovo ja jadev do sega najubava e ama mn e masna za cutting :) a taa od Smojmirovo kade moze da se najde ?
За у Скопје @Stef Bachatero знае, јас ја купив од Струмица од еден маркет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom