Iron Maiden во Белград - 10.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви ги сите опции. Зелената област е добра алтернатива на фан пит, поготово ако се позиционираш што поблиску до трибината.

fwhj7s.jpg

FUN PIT 3990 din - 46 евра
Parter 2990 din - 35 евра
Golden Seats 3690 din - 43 евра
Golden Seats 3190 din - 37 евра
Tribine 2590 din - 30 евра

1 евро = 85 динари (наводно)

Ја бев денес да видам што е како е и истава карта на салата ја имаат у Југотон само што се цените во денари...

Фан пит е 2950 денари...
Партер е 2200 денари ако не се лажам...
Голден ситс се накај 2500 ....
А на трибини е најефтино и е 1950 денари...

Аражманите се со вклучен превоз односно повратна автобуска карта Скопје-Белград-Скопје и во зависност од местото на делот од Арена салата коштаат:

Fan Pit картите со се превоз значи повратна карта Скопје-Белград-Скопје чини 4 750 денари.

А најевтината е за на трибини и со се превоз значи повратна карта Скопје-Белград-Скопје чини 3 750 денари.

Golden Seats 1 – за сектор 220 влез од север и со се превоз значи повратна карта Скопје-Белград-Скопје чини 4 200 денари.

Golden Seats 2 – за сектор 2002 влез од југ и со се превоз значи повратна карта Скопје-Белград-Скопје чини 4 500 денари.

Parter – влез запад и со се превоз значи повратна карта Скопје-Белград-Скопје чини 4 100 денари.

Mожат да се набават со се комплетен аражман односно со се превоз односно повратна автобуска карта Скопје-Белград-Скопје во Hard rock во Битола !!!
Овој пат се ке биде уредно нема да има турканици и гужви се ќе биде подредено на картата ви го пиши автобусот како и местото за седиштето во Арена салата. Салата е феноменална и е специјално направена за Евровизијата спрема најдобри стандарди и со одлични первонанси и има одлична прегледност. Побрзајте бидејки лимитирани се картите поготово оние најдобрите со најдобар поглед Fan Pit картите!

Е да ми простите на изразов,ама да ми се фатат за цениве.Шо им е на србиве бре,4000 ден. најефтината карта :nesvest:(сосве превоз али неважно)
Златни бугариве,вакви такви со 50 евра лезети ќе видиш.
Али ај,плаќај и ќути,не дека нема да ми се исплатат 5 илјадарки за Мејден :icon_bigg

Гижо незнам дали се сеќаваш, ама се сретнавме минатиот концерт во Белград, беше со уште еден дечко ми се чини :)

Гижо незнам дали се сеќаваш, ама се сретнавме минатиот концерт во Белград, беше со уште еден дечко ми се чини :)

Се сеќавам на Калемегдан еден ме праша дали сум ја Гижо, ти ли ме праша? :))))

Се сеќавам на Калемегдан еден ме праша дали сум ја Гижо, ти ли ме праша? :))))

Хмм... не, во салата внатре се видовме. Јас бев со уште едно другарче, носев црвена Iron Maiden маица, он црна :D

Ej luge kupujte kari sto pobrzo ne gi zalete parite iron maiden e ova alooooo! Ja ziam za u fan pit i iam namera po sekoja cena nekako da uspeam da dojdam do binata poso ako ne uspeam zimi se ke se ubijam samo za niv ziveam i vo nikoj slucaj nema da gi propustam. A zdravje boze u juni ke ideme na AC/DC.

Ја денеска зедов за у фан пит у Чув де чув,за превоз треба да ни се јават наводно у текот на неделава.Инаку не брзајте(толку многу :)) има карти за фан пит,околу 10 души беа пријавени ја колку што видов,па сега дали е само тој лист или имало уште 5 у фиока не знам :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom