Iron Maiden во Белград - 10.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Лажеа претходниот пат коа беа срам да им е.Рекоа на Маракана дека ќе биде следен концерт ако прават .

Ја сум со уште двајца со-бенд-овци и колешка. Планираме со воз и сме у фан пит.

Наводно е 1300 денари повратна, како и одсекогаш, последна информација од летово, ама уште немам прашано. Ова 1300 со резерва го земам, зашто можно е да е поскапено од летоска наваму.

Колку и да кошта со воз е доживљај! :)

Само што на секоја бела куќа ќе застанува али подобро е од автобус.

Затоа е 9-10 саата предвидено патување. Мада да фатите Ниш Експрес бусот ке ве фати поише од воз. Зашто се тапа невидена и застануваат повеќе од возот за едно 15 места :pos:

1800 да ти била карта повратна со воз. Ја дигнале од летоска. Секако има попусти за студенти, за групни карти (6 души минимум мислам), и остали такви финти.

Коцката е фрлена. Картата е купена. Во фан пит нормално, кад јебал...

SOMEHWREBACKINTIME.jpg

Најверојатно во кафичот Браво во Буњаковец ќе има во понеделник нешто како Мејден предконцертна журка... Ама не ме сфаќајте сериозно само така ми имаат пренесено, треба да видам дали навистина ќе има, а ако има се глеаме таму кој ќе оди!

Најверојатно во кафичот Браво во Буњаковец ќе има во понеделник нешто како Мејден предконцертна журка... Ама не ме сфаќајте сериозно само така ми имаат пренесено, треба да видам дали навистина ќе има, а ако има се глеаме таму кој ќе оди!

Пиши ако има нешто...

П.С. Да ви ебам матер на сите шо ојте, ќе пукнам !! :zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom