Iron Maiden во Белград - 10.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Е тоа се бара :D

Стварно имате избор, комфорност и споро (воз), и лажна брзина (Ниш Експрес автобусите кој што до јагодина ме однесе за 6 саати а замисли до београд колку е, нон стоп застанува).

ГИЖО БРАТ ТЕ САКАМ на не геј начин :D
а иначе сум мн поише за воз него бус поради тоа шо моеж комотно ако сакаш фудбал да играш у нутра и поголем доживљај е ебате

ГИЖО БРАТ ТЕ САКАМ на не геј начин :D
а иначе сум мн поише за воз него бус поради тоа шо моеж комотно ако сакаш фудбал да играш у нутра и поголем доживљај е ебате

Ја само со тебе ке идам на Мејден, на не геј начин :pos: :vozbud:

Конечно некој го сфатил доживљајот :)

Ќе ја утнам намерно темава ама најдов пар што ќе се шќљафтаат Гого и Гижо:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

И има само еден воз дневно што оди натаму и еден што се враќа назад...

Нема еден, туку два заедно со тој Солун-Љубљана. Е сеа за картиве да ви дадам совет коа ќе купувате да прашате на билетара за попуст за лица под 26 год, јас се имам возено милион пати и со овој попуст повратна карта кошташе точно 1350 денари, а редовна цена е околу 1800. Последниве 6 месеци се неам возено, али не верувам дека го укинале попустов на релација Ск-Бг. Јебига железници, можда се путуе 10 до 12 саата, али си го ладиш ноги у вис па langsam aber sicher.. :pos:

Нема еден, туку два заедно со тој Солун-Љубљана. Е сеа за картиве да ви дадам совет коа ќе купувате да прашате на билетара за попуст за лица под 26 год, јас се имам возено милион пати и со овој попуст повратна карта кошташе точно 1350 денари, а редовна цена е околу 1800. Последниве 6 месеци се неам возено, али не верувам дека го укинале попустов на релација Ск-Бг. Јебига железници, можда се путуе 10 до 12 саата, али си го ладиш ноги у вис па langsam aber sicher.. :pos:

Аха,железниците ни се тиња па не си никад начисто со нив...Ја кажав како беше при крај на август месец а дали го смениле сето тоа стварно не знам...

Типот у Југотон ми кажа дека наредната недела ќе ги пуштат картите у продажба , а не знаеше цена да ми каже....Чекаме...

и даааааааа верувале или не пак паднав граЦка така да сеа само чудо треба да се случи за да завршам на Мејден.
Пи.Ес. Примам донации во пари или карта и превоз за мејден :D
пишете пп ако сте заинтересирани да и помогнете на оваа финансиска жтрва на нашата долга транзиција.:kesa:

У Чув де Чув ми рекоа дека у вторник негде ке имало карти, али не кажа дали за со превоз или без, и незнаеше цена, а требаше на 11 декември да се пуштат во продажба .. ебате државата:pipi:

На сајтот на Авалон кажуваат дека картите кај нас ќе се пуштат у продажба од 22ри декември т.е утре.Организиран превоз ЌЕ ИМА,иако оној од Југотон будалана рече дека ќе нема,ама може тоа да било само за у Југотон,неврмајнд.
Значи,карти ќе има за fun pit,трибини,голден ово оно,ја лично планирам у fun pit да се најдам.

Ке бидат скапи картите овој пат. 3.000 и нешто динари мислам прочитав за фан пит, тоа е околу 40 и нешто евра.

Има карти веќе во Југотон, без превоз се т.е. на 18 јанураи мо`ело да се закаже превоз, позади на картата пишува и кошта 1.800 денари превозот. Во Чув де Чув во 13 саат прашавме дали стигнале рекоа за саат време ке стигнат, ке има и плакат бла бла, со превоз карти.

Јас купив за fun pit 2.950 денари.

1.900 денари е најефтината, на трибини.

Меракот да си го покажам сеа:

2j0d1rt.jpg

Се мислам за кај да си земам карта, т.е. сакам и ја у фан пит, али се нема пари у пм... така да изгледа ќе мора нешто поефтино. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom