Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Значи, подготовката за вонредна регрутација ќе биде кај и да е. Нема преговори, Иран одбива да капитулира, Трамп цело време е taco демек, а уствари спремаат терен за големиот театар.
Аха ќе ме најде Мицкуре да ме регрутира за трета светска... Нека му ја мислат тие што не се спремаа на време...

Венс ја чека Иранската делегација која изгледа нема ни намера да пристигне на преговори во Исламабад

Иииии!...

Колку „трава„ има наоколу, а ликов решил да си легне....:confused:

Аха ќе ме најде Мицкуре да ме регрутира за трета светска... Нека му ја мислат тие што не се спремаа на време...
Druze ti ni na redovna regrutacuja nema da pominis. Spijaj rajat, na nikoj ni mu trebas, ni ke te pobara.

Значи, подготовката за вонредна регрутација ќе биде кај и да е. Нема преговори, Иран одбива да капитулира, Трамп цело време е taco демек, а уствари спремаат терен за големиот театар.
Тие гледаат на сите можни начини да го извадат ураниумот од Иран. Два Ц-130 до сега ги уништија на тлото на Иран, а за еден офицер за ракување со наоружање не им треба толку луѓе. Обично при CSAR оди единица која во основа е малечка чета до 90 луѓе, а овде имаше повеќе од чета.

Back
На врв Bottom